Η ηθοποιός διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, αφότου υποδέχτηκε τον γιο της.
Το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου, η Βασιλική Τρουφάκου ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram της και περιέγραψε τόσο την εγκυμοσύνη της, όσο και τον τοκετό, ο οποίος διήρκεσε περισσότερο από 30 ώρες. Επίσης, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο όπου γέννησε, και τη μαία της.
«Χθες είχα τα γενέθλιά μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου. Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι», έγραψε, μεταξύ άλλων.
«Έχω πλημμυρίσει αγάπη», καταλήγει η ανάρτησή της.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.