Μάνατζερ του ράγκμπι: Οι κολακείες στον Σπαλιάρα μετά το «θάψιμο» παρέα με τον Bo

Μάνατζερ του ράγκμπι: Οι κολακείες στον Σπαλιάρα μετά το «θάψιμο» παρέα με τον Bo

Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές, το πόσο γρήγορα άλλαξε γνώμη o Πάνος Αργιανίδης για τον συμπαίκτη του, Γιάννη Σπαλιάρα- Το θάψιμο με τον Bo και οι κολακείες μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη

 Μάνατζερ του ράγκμπι: Οι κολακείες στον Σπαλιάρα μετά το «θάψιμο» παρέα με τον Bo
Ο μάνατζερ του ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor» μετά από ψηφοφορία του κοινού. Ο παίκτης αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου, όχι μόνο εξαιτίας αποχώρησής του. Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές και στους χρήστες των social media, το πόσο γρήγορα άλλαξε γνώμη για τον συμπαίκτη του, Γιάννη Σπαλιάρα.

Πριν το αγώνισμα, ο Πάνος Αργιανίδης μαζί με τον αντίπαλο του, Bo, «έθαψαν» τον Γιάννη Σπαλιάρα. «Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις»
Κλείσιμο
, του είπε ο Bo.

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε από την πλευρά του: «Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”», του απάντησε.

«Να ξέρεις είναι μεγάλος ψεύτης»,
του είπε ο ράπερ.

«Μεγάλος. Διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».



Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιάννης Σπαλιάρας εμφανίστηκε με την μπλούζα του Πάνου Αργιανίδη. Το μοντέλο και παρουσιαστής φόρεσε την μπλούζα του μάνατζερ του ράγκμπι για γούρι, γιατί όπως τόνισε ήταν πολύ καλός στο αγώνισμα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Αργιανίδη μπροστά από τις κάμερες, σίγουρα εξέπληξαν τον Bo. «Είναι τιμή μου και καμάρι μου που φοράει την μπλούζα μου. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί με θετική ενέργεια, μας δίνει κουράγιο. Εύχομαι να παραμείνω στο παιχνίδι και να ζήσουμε περισσότερες στιγμές μαζί όλοι», είπε ο μάνατζερ του ράγκμπι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης