H δασκάλα φωνητικής του «Star Academy» στο «Όλα»: Ο γλυκός Καρβέλας και ο «πυροσβέστης» Κωστόπουλος

H δασκάλα φωνητικής του «Star Academy» στο «Όλα»: Ο γλυκός Καρβέλας και ο «πυροσβέστης» Κωστόπουλος

H Πολίνα Πρελορέντζου μιλάει για τον καβγά του Καρβέλα με τον Φουρθιώτη, την παρουσία της Άννας Βίσση στην κριτική επιτροπή, τον ρόλο του «πυροσβέστη» που έχει αναλάβει ο Πέτρος Κωστόπουλος και για την έλλειψη σεξ που φρικάρει τους σπουδαστές του ριάλιτι και talent show

H δασκάλα φωνητικής του «Star Academy» στο «Όλα»:  Ο γλυκός Καρβέλας και ο «πυροσβέστης» Κωστόπουλος
H Πολίνα Πρελορέντζου, η σέξι καθηγήτρια του «Star Academy» ήταν καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Δευτέρας.

«Με τον Καρβέλα μοιάζουν και τα μαλλιά μας και τα μυαλά μας. Υπάρχει μία αντισυμβατικότητα σε μένα», είπε η Πολίνα στην αρχή της κουβέντας της με τον Θέμο και τη Δούκισσα.

Κλείσιμο
«Είμαι η καθηγήτρια φωνητικής, είμαι ψυχαναλύτρια, είμαι και μέντιουμ!»
, είπε η Πολίνα για τον ρόλο της στο ριάλιτι και talent show.

Για τον επικό καβγά του Νίκου Καρβέλα με τον Μένιο Φουρθιώτη κατά τη διάρκεια του live, η Πολίνα τόνισε: «Για μένα το συγκεκριμένο θέμα δεν θα έπρεπε να είχε θίξει από την αρχή ο Νίκος ο Καρβέλας. Δεν μας αφορά η σεξουαλικότητα των μαθητών μας. Ωστόσο, δεν είναι και κάτι μεμπτό. Ρώτησε κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό. Απλά δεν τηρήθηκε η ισορροπία!».

Αφορμή του καβγά στάθηκε μία ερώτηση που έκανε ο Νίκος Καρβέλας σε σπουδαστή του show. Ο μουσικοσυνθέτης ρώτησε τον  Στέλιο Καλλίτση αν έχει γκόμενο ή γκόμενα. «Είναι λίγο αδιάκριτη η ερώτηση, αλλά νομίζω ότι ο Καρβέλας το ρώτησε πολύ φυσικά. Δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν. Ο μαθητής από την άλλη, με το δίκιο του ενοχλήθηκε. Όταν όμως είδα το βίντεο, ο Καρβέλας ήταν πολύ γλυκός δεν είχε την τάση να τον προσβάλλει!», είπε η Πολίνα Πρελορέντζου.

Συνεχίστηκε και στο διάλειμμα ο καβγάς; «Όχι εγώ δεν είδα κάτι στο διάλειμμα. Ο καθένας ήταν σε διαφορετικά πόστα. Νομίζω ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει τον πυροσβέστη για να σβήσει τη φωτιά», απάντησε.

Όσον αφορά τη σχέση με του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση: «Την έχει σα βασίλισσα, στο θρόνο της, εκεί που της ταιριάζει», απάντησε. «Είναι αδελφές ψυχές και αλληλοσυμπληρώνονται!», τόνισε.

Πόσο επηρρεάζει ο εγκλεισμός τους σπουδαστές του «Star Academy»; «Αρκετά! Παρόλο που είμαστε τρεις εβδομάδες μέσα στο σπίτι! Το σπίτι είναι πανέμορφο. Έχουν και τη πισίνα. Γυμνάζονται, κάνουν τα μαθήματα τους. Είναι ωραία. Σίγουρα είναι αμήχανο που σε τραβάνε οι κάμερες μέσα στο σπίτι. Είναι δύσκολα γι'  αυτούς. Το καταλαβαίνω!», απάντησε.

Τι τους φρικάρει περισσότερο; «Η έλλειψη σωματικής επαφής τους λείπει! Το λένε! Το εκφράζουν!», απαντά.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, είπε: «Δεν είμαι παντρεμένη, αλλά ζω σαν παντρεμένη με τον σύντροφό μου! Είναι μοντέρ. Είμαστε και οι δύο κουκουρούκου. Πιστεύω ότι και αυτός δεν είναι στα καλά του γιατί με έχει δίπλα του οχτώ χρόνια!»






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης