Τάκης Ζαχαράτος στο Όλα Ξεκόλλα: Η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα είναι όνειρο ζωής

Τάκης Ζαχαράτος στο Όλα Ξεκόλλα: Η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα είναι όνειρο ζωής

Ο διάσημος μίμος μιλάει για τη συνεργασία του με την Μαρινέλλα αλλά και τα πρόσωπα που τον ιντριγκάρουν

Τάκης Ζαχαράτος στο Όλα Ξεκόλλα: Η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα είναι όνειρο ζωής
Η sold out παράσταση των αθηναϊκών θεάτρων «Μαρινέλλα - Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς», που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 32.000 θεατές στις πρώτες 20 παραστάσεις, συνεχίζει εδώ και λίγες ημέρες (από τις 23 Μαρτίου) στο Παλλάς. Ένα μεγάλο μουσικό υπερθέαμα, όπου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά τον showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και κείμενα Γιάννη Ξανθούλη.

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού, στο ΟΛΑ Ξεκόλλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, ο διάσημος μίμος  μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα αλλά και τα πρόσωπα της επικαιρότητας που τον ιντριγκάρουν.

Κλείσιμο
«Είναι σαν όνειρο! Δηλαδή δεν πιστεύω ότι με τη γυναίκα που ήταν ο λόγος που έγινα καλλιτέχνης, βρίσκομαι στην ίδια σκηνή. Η πρώτη που άκουσα σε ένα ραδιόφωνο όταν ήμουν 4 ετών ήταν η Μαρινέλλα. Ρώτησα τη γιαγιά μου και τη μαμά μου ποια είναι αυτή. Τους λέω να έρθει εδώ. Τους λέω δεν θα φάω μέχρι να έρθει. Τρεις μέρες έκανα απεργία πείνας. Και μου έστελναν γράμματα  υποτίθεται της Μαρινέλλας»
, είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στο «Όλα Ξεκόλλα».

«Έχουμε μία σχέση οικογενειακή»,
είπε ο Τάκης Ζαχαράτος για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα.
Και συμπλήρωσε: «Έχουμε μία σχέση φιλική, γελάμε πολύ. Θα βγούμε να ψωνίσουμε μαζί! Όταν ήρθε η ώρα να βγω στη σκηνή είπα: ''Ή τώρα θα σηκωθείς να φύγεις ή θα είσαι αντάξιος της''. Δεν είχα περιθώριο να τρομάξω. Έπρεπε να βάλω τα δυνατά μου. Δεν έχεις περιθώριο με τη Μαρινέλλα να είσαι λιγότερος από ό,τι ήσουν την προηγούμενη ημέρα!».

Σε τι τον βοήθησε η συνεργασία του με τη Μαρινέλλα; «Να γίνω μάνατζερ του εαυτού μου σε όλα τα επίπεδα! Η Μαρινέλλα είναι σπουδαίο σχολείο. Μανατζάρει τον εαυτό της. Επειδή είναι γενναιόδωρος άνθρωπος και σου ανοίγει τον θησαυρό και σου  λέει: ''Πάρε!''».

Όταν του ζητήθηκε να απαριθμήσει τρία χαρακτηριστικά της Μαρινέλλας, είπε: «Η έκφραση των ματιών. Είναι ψαρωτική όταν ανοίγει η αυλαία και είναι στημένη. Και το άλλο είναι πώς κερδίζει τον κόσμο. Στο τέλος σηκώνεται όλο το θέατρο όρθιο!».

Όσο για την παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστούν, είπε: «Είναι μία παράσταση που διασκεδάζεις και τραγουδάς!».

Ποιες φυσιογνωμίες διακρίνονται φέτος; «Η Όλγα Γεροβασίλη με το μαλλί αυτό που μόλις βγήκε από το κομμωτήριο και μυρίζει λακ. Βάσει των κειμένων του κυρίου Γιάννη Ξανθούλη, εγώ η Όλγα Γεροβασίλη ορίζομαι κυβερνητικός διπρόσωπος. Έχω 24 ώρες το 24ωρο επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχει ο Τσίπρας που είμαι πάλι εγώ και βγαίνω σε ένα video wall. Βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση η Λαγκάρντ, η Μέρκελ, η Γιάννα Αγγελοπούλου», απάντησε.

Ο Τσίπρας σε τι φάση είσαι; «Πετάει! Πίνει τις ρακές με τον Πολάκη και γουστάρουν μία χαρά!», απάντα ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ποιους μιμείται στην παράσταση; «Τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τον Σάκη Ρουβά που ''μπλέκει'' τον Θεοφάνους με τον Θεοδωράκη. Τη Μελίνα Ασλανίδου. Κιάμο δεν το συζητώ! Ακόμα και Πάολα έχουμε!», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης