Ελένη Τσολάκη στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο ''Survivor''»

Ελένη Τσολάκη στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο ''Survivor''»

Η παρουσιάστρια μιλάει για το «Happy Day» και εξηγεί γιατί δεν θα πήγαινε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Τσολάκη στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο ''Survivor''»
Η Ελένη Τσολάκη, έχει κατακτήσει, με την καθημερινή πρωινή τηλεοπτική της παρουσία στο «Happy Day» στον Alpha, την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.  Χθες το βράδυ βρέθηκε στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της εκπομπής ενώ δήλωσε ότι θα παραμείνει στο «Happy Day» μέχρι να λήξει το συμβόλαιό της.

«Στο ''Happy Day'' θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο που λήγει και το συμβόλαιο μου με τον Alpha!»
Κλείσιμο
, είπε η Ελένη Τσολάκη.

Από ποια κανάλια δέχεται προτάσεις; «Προτάσεις ακόμα δεν θα πω από ποιον έχω ή αν έχω γιατί είμαι σε ένα κανάλι και το συμβόλαιο μου είναι ακόμα σε ισχύ!», απάντησε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να έχω προτάσεις όσο είναι το ''Happy Day'' στον ''αέρα''».

Τι είδους εκπομπή θα την ενδιέφερε να κάνει; «Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου! Μου αρέσουν οι εκπομπές που έχουν να κάνουν με τον κόσμο και είναι εκτός στούντιο», απάντησε.

Θα πήγαινε στο ''Survivor''; «Ποτέ και για κανέναν λόγο! Δεν θα πηγαινα γιατί δεν θα έβαζα τον εαυτό μου να ζει σε αυτές τις συνθήκες. Την καρύδα μου αρέσει να την απλώνω στο σώμα μου, όχι να την τρώω!», απάντησε.

Στα αγωνίσματα θα ήταν δυνατή; «Τελείωσα ΤΕΦΑΑ, κάνω τόσα χρόνια tae kwon do, δεν νομίζω ότι θα είχα πρόβλημα! Αλλά δεν θα το έκανα!».

Για τους συνεργάτες της στο «Happy Day» είπε: «Ο Φραγκολιάς είναι τόσο καλό και ήσυχο παιδί! Είναι φιλαράκι μου!», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Πόση ώρα αντέχει να είναι μαζί με τον Βερύκιο, τη ρώτησε με διάθεση για χιούμορ ο Θέμος. «Αντέχουμε! Είναι ανοιχτό βιβλίο. Όταν ξεκινάει να λέει ιστορίες ο κύριος Βερύκιος, δεν σταματάει ποτέ. Έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τρόπο που τα λέει!», λέει η Ελένη Τσολάκη.

Του μιλάει στον πληθυντικό; «Πάντα του μιλάω στον πληθυντικό! Δεν είναι πληθυντικός απόστασης. Είναι πληθυντικός ευγένειας και σεβασμού. Δεν μπορώ να τον πω Δήμο!». Και συμπλήρωσε: «Είναι ''ομπρέλα'' ο κύριος Βερύκιος. Και για μένα και για το ''Happy Day''».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τόνισε ότι αποζητά την ασφάλεια. «Θέλω την ασφάλεια μου, λειτουργώ καλύτερα σε ''κουτάκια''», είπε η Ελένη Τσολάκη. Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε ότι στη ζωή χρειάζονται και η δουλειά και ο έρωτας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης