Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Είμαι ο εαυτός μου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Είμαι ο εαυτός μου»

Η παρουσιάστρια, ανανεωμένη και χαλαρή περιγράφει στο Θέμο τον μαγικό τρόπο με τον οποίο όλα πάνε καλά στην εκπομπή, φέτος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Είμαι ο εαυτός μου»
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», ήταν καλεσμένη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. «Φέτος, με έναν μαγικό τρόπο, νιώθω πιο καλά με τους συνεργάτες μου, με τον εαυτό μου. Με την εκπομπή. Νιώθω καλά. Δηλαδή έχουν αρχίσει άνθρωποι που με ξέρουν να μου λένε ότι θυμίζω επιτέλους την Κωνσταντίνα που βλέπουν! Είμαι ο εαυτός μου. Παλαιότερα, ήμουν άλλος άνθρωπος στο καμαρίνι και όταν έβγαινα στο πλατό, ένιωθα ότι πρέπει να υπηρετήσω έναν ρόλο, να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα!»
, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Είχε βγει ένα ρομποτικό έτσι πραγματάκι. Δεν ξέρω αν το έδιωξα, πάντως προσπαθώ!».

Η εκπομπή της απευθύνεται σε γυναίκες; «Εντάξει είναι μία αμιγώς γυναικεία εκπομπή, χωρίς να σημαίνει ότι παραγκωνίζουμε και τον άνδρα! Ή ότι δεν έχουμε κάποια θέματα που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν. Έχουμε και ωραία κορίτσια!», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Κάνεις κάποιες κόντρες στην Ελένη. Πετάς κάποιες ατάκες και κάποιες απορίες...»,
της είπε ο Θέμος. «Ό,τι σκέφτομαι πλέον το λέω. Καλό ή κακό. Τις συνταγές πλέον τις χρησιμοποιώ στην μαγειρική. Γιατί έχω αρχίσει και μαγειρεύω!», τόνισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βλέπει την εκπομπή της όταν βρίσκεται σπίτι της; «Γιατί να περάσω άσχημα; Θέλω να περνάω ωραία σπίτι. Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει η φωνή μου!», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απευθυνόμενη στην Δούκισσα τη ρώτησε: «Πότε παντρεύεσαι;». «Εγώ πρώτα ο Θεός κοντέυει! Εσύ;», της είπε η Δούκισσα.

«Εγώ δεν έχω σχέση!», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Είναι παραδοσιακή στις σχέσεις της; «Είμαι. Μου αρέσουν οι ρόλοι σε ένα ζευγάρι. Ότι πρέπει το κορίτσι να το προσέξει ο φίλος της. Ή να περάσει να την πάρει στο πρώτο ραντεβού. Είμαι η κλασική παραδοσιακή γυναίκα», απάντησε.

Για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της, είπε: «Αυτό το διάστημα, με χαίρομαι! Χαίρομαι τα επαγγελματικά μου. Απολαμβάνω την ηρεμία μου, τη βόλτα μου. Χωρίς να πρέπει να μπω στο πρόγραμμα ενός άλλου ανθρώπου. Και ίσως είναι η μοναδική φορά στη ζωή μου, που είμαι χωρίς να έχω κάποια δέσμευση και να λέω: ''Το θέλω και αυτό!''».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ως μαθήτρια φοβόταν να πάει στο σχολείο γιατί κάποιοι συμμαθητές της, την αποκαλούσαν μάγισσα. «Στο σχολείο με έλεγαν μάγισσα. Χάλια. Δεν ήθελα να πάω σχολείο. Ήμουν άσχημο παιδί», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δηλαδή είχες δεχτεί bullying;», τη ρώτησε η Δούκισσα Νομικού. «Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Ήταν ένα παιχνίδι της εποχής! Δεν είχα δεχτεί bullying. Αλλά με στεναχωρούσε. Ότι υπήρχαν όμορφες κοπέλες και εγώ ήμουν άσχημη!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης