Καβγάς στο «Survivor» για δύο πατάτες!

Καβγάς στο «Survivor» για δύο πατάτες!

Στο χθεσινό συμβούλιο υπήρξε ένταση ανάμεσα στην ομάδα των «διάσημων» και σε παίκτη που ανήκει στην ομάδα των «μαχητών»

Καβγάς στο «Survivor» για δύο πατάτες!
Ένταση υπήρξε στο δεύτερο συμβούλιο του «Survivor» ανάμεσα στην ομάδα των «διάσημων» και στον Πάνο Αργιανίδη που ανήκει στην ομάδα των «μαχητών». Αφορμή στάθηκαν δύο πατάτες που ανήκαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Γιώργος είναι ο παίκτης που μετακινήθηκε από την ομάδα των «μαχητών» σε εκείνη των «διάσημων», κατόπιν ψηφοφορίας. Αφού έφυγε από την ομάδα, ζήτησε τις πατάτες που του ανήκαν.

Στη συνέχεια όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατάφερε να πιάσει ψάρια και η ομάδα των «διάσημων» ανασυγκρότησε δυνάμεις, τρώγοντας ψαρόσουπα. Όταν ο Πάνος Αργιανίδης άκουσε στο συμβούλιο ότι η αντίπαλη ομάδα έφαγε ψαρόσουπα, επιτέθηκε στον πρώην συμπαίκτη του.

Κλείσιμο
«Άκουσα τώρα που είπαν ότι πιάσανε έξι ψάρια και μου φάνηκε παράξενο γιατί ο Γιώργος μας ζήτησε τις δύο πατάτες του, που εμείς δεν τρώμε και τις φέραμε χωρίς να ξέρουμε ότι έπιασαν ψάρια. Από τη μία χαίρομαι που φάγανε ψάρια και εμάς θα μας λείψουν οι πατάτες, αλλά αφού μας τις ζήτησαν και όχι οι ίδιοι, αλλά ο ίδιος, για εμένα αυτό δείχνει πάρα πολλά πράγματα γιατί εμείς τρώμε δύο πατάτες τη μέρα. Αλλά αφού τις ζήτησε τις δύο πατάτες του γιατί αποχώρησε και με τα ψάρια θα κάνουν μια πιο ωραία ψαρόσουπα», είπε ο Πάνος και έκανε έξαλλους τους “διάσημους”.

Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, εμφανώς εκνευρισμένη του απάντησε: «Δεν είναι δικές του; Αυτός δεν στεναχωρήθηκε που τον διώξατε;».

Τον νέο παίκτη υποστήριξε και ο Στέλιος Χανταμπάκης, λέγοντας στον  Πάνο Αργιανίδη: «Γιατί το κάνεις θέμα; Γιατί όλη την ώρα βγάζεις ένα καλό προφίλ και θες πάντα να λες το καλό και λες μετά πάρτε τις πατάτες. Τις πρώτες δύο μέρες δεν έφαγε κάτι ο Γιώργος. Τα λες με το γάντι και αυτό δεν μου αρέσει. Πες τα στρέιτ, ότι φάγατε ψάρια και δεν θέλω να δώσω τις πατάτες. Να μιλάς όμως στρέιτ, να λες την άποψή σου, όχι με το …γάντι όλα και γλυκά. Κι εμείς δεν είχαμε σκεπή και δεν είπατε ότι περισσεύουν κάποια φύλλα, ελάτε πάρτε τα. Κι εμείς ήμασταν δύο μέρες στη βροχή, τι να πούμε; Α, έχουν τα άλλα τα παιδιά; Ήταν δικές σου οι πατάτες, αντρίκια, πάρε τις και τελείωσε το θέμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης