Τσιμιτσέλης- Συριοπούλου από το «Έλα στη θέση μου» στο Όλα: Ο Βλάσης πονάει για τη Ρενάτα

Τσιμιτσέλης- Συριοπούλου από το «Έλα στη θέση μου» στο Όλα: Ο Βλάσης πονάει για τη Ρενάτα

Τι αποκάλυψαν για τη συνέχεια της σειράς που σαρώνει στην τηλεθέαση οι δύο εκ των πρωταγωνιστών της

Τσιμιτσέλης- Συριοπούλου από το «Έλα στη θέση μου» στο Όλα: Ο Βλάσης πονάει για τη Ρενάτα
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Ευαγγελία Συριοπούλου που πρωταγωνιστούν στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα».

Στη σειρά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδύεται τον Βλάσση και η Ευαγγελία τη Ρενάτα. Ο Βλάσσης και η Ρενάτα είχαν σχέση για πέντε χρόνια, μέχρι που μπαίνει ανάμεσά τους, η «γυναίκα- αράχνη» Φαίη Σταθάτου (Αθηνά Οικονομάκου).
Κλείσιμο

«Είμαι εκνευρισμένος σχετικά με το σενάριο γιατί την παρουσίαζει ως την πιστή Πηνελόπη που περιμένει και εμένα σαν αυτόν που πάει και τα φτιάχνει με την άλλη και πάει στα πλούτη. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο Βλάσσης πονάει για αυτή!»
, είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με διάθεση για χιούμορ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται; «Είχαμε κάνει ένα guest μαζί στη ''Μουρμούρα''», απάντησε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Θυμάσαι ποιος είσαι; Γιατί παίζεις και στο θέατρο», ρώτησε ο Θέμος τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Θυμάμαι!», απάντησε ο ηθοποιός.

Εκνευρίζεται η Ευαγγελία Συριοπούλου όταν την αποκαλούν Αντζελίνα Τζολί; «Δεν εκνευρίζομαι! Μου αρέσει. Αλλά μου φαίνεται αστείο γιατί δεν μοιάζω!», απάντησε η ηθοποιός.

Πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία έξι χρόνια που ασχολείται με την υποκριτική; «Έχω γίνει πιο πειθαρχημένη. Έχω υπομονή. Το στομάχι μου έχει σφίξει. Αντέχω!», απάντησε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Όπως τόνισε η Ευαγγελία Συριοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε, φέτος, επέλεξε να συμμετέχει μόνο στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και να μην κάνει θέατρο, ώστε να εξασφαλίσει λίγο ελεύθερο χρόνο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί και στη νέα μαύρη κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου, «Βάφ΄τα Μαύρα» και μίλησε στον Θέμο και στη Δούκισσα για την παράσταση. «Γίνεται ένας πανικός! Με πάρα πολύ γέλιο!», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Αυτή την παράσταση είδε η κόρη σου;», τον ρώτησε η Δούκισσα. «Ναι αυτή. Φώναζε ''μπαμπά, μπαμπά''. Κάθε φορά που έβγαινα, με έψαχνε!...Πιθανότατα η κόρη μου να πιστεύει ότι όλοι οι μπαμπάδες και οι μαμάδες είναι ηθοποιοί!», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για τη δραστηριότητα του στα social media και τις αναρτήσεις που κάνει σχετικά με θέματα της επικαιρότητας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Όταν με ενοχλεί κάτι...Γουστάρω να γνωρίζω, να ξέρω, να αξιολογώ  γιατί με απασχολεί πολύ το μέλλον  μου!  Επηρεάζει και εμένα όλη αυτή η κατάσταση!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης