«Φωτιά» στις φήμες ότι είναι έγκυος: Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Αμάλ!

«Φωτιά» στις φήμες ότι είναι έγκυος: Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Αμάλ!

Αν και πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να τραβά χωριστούς δρόμους με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον την θέλουν να περιμένει δίδυμα, τα οποία θα φέρει στον κόσμο τον Μάρτιο

«Φωτιά» στις φήμες ότι είναι έγκυος: Δείτε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Αμάλ!
Νέα «τροφή» στα σενάρια που την θέλουν να περιμένει δίδυμα από τον σύζυγό της, Τζοιρτζ Κλούνεϊ, δίνει η τελευταία εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, το λαμπερό ζεύγος των Κλούνεϊ και Αλαμουντίν έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ «The White Helmets» του Netflix. Πάντα προσεγμένη στιλιστικά, η όμορφη δικηγόρος επέλεξε ένα floral φόρεμα, το οποίο άφηνε να διαγράφεται διακριτικά η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, «φουντώνοντας» εκ νέου τις φήμες που την θέλουν έγκυο.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, πριν από λίγο καιρό, το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! είχε γράψει ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους -μια είδηση που, κατά τα φαινόμενα, δεν ευσταθούσε.

Λίγες εβδομάδες έπειτα, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή από το περιβλάλλον της Αμάλ, για να δημοσιεύσει την είδηση ότι η μελαχρινή δικηγόρος κυοφορεί δίδυμα, τα οποία πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον προσεχή Μάρτιο.

Ούτε το ζευγάρι, ωστόσο, ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπός του έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της Αμάλ Αλαμουντίν. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πάντως, έκανε τα ξένα μέσα να πάρουν «φωτιά»...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης