«ΕΡΤ Report»: Πρεμιέρα το Σάββατο για τη νέα δημοσιογραφική εκπομπή της ΕΡΤ1

«ΕΡΤ Report»: Πρεμιέρα το Σάββατο για τη νέα δημοσιογραφική εκπομπή της ΕΡΤ1

Εμμανουέλλα Αργείτη, Μαρίνα Δεμερτζιάν και Μάχη Νικολάρα αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας

«ΕΡΤ Report»: Πρεμιέρα το Σάββατο για τη νέα δημοσιογραφική εκπομπή της ΕΡΤ1
«ΕΡΤ Report»: τρεις ρεπόρτερ διερευνούν θέματα που αναδεικνύουν τα σύγχρονα διλήμματα, προβλήματα ή επιτεύγματα της ελληνικής κοινωνίας και οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πώς εξελίσσεται η έρευνά τους.

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 16:00, η Εμμανουέλλα Αργείτη, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Μάχη Νικολάρα, και οι τρεις με μακρόχρονη εμπειρία στο ρεπορτάζ, αναζητούν πτυχές της επικαιρότητας και καταγράφουν τις ιστορίες εκεί, όπου συμβαίνουν: μακριά από την επίσημη πολιτική σκηνή και τις αντιπαραθέσεις της -εκεί, όπου παράγεται πολιτική.

Κλείσιμο
Φωτίζουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας. Παρουσιάζουν την ευρύτερη δυνατή γκάμα απόψεων, αναγνώσεων και αντιθέσεων που απασχολούν τη δημόσια συζήτηση.

Οι τρεις ρεπόρτερ μας προσκαλούν στο «εργαστήριο» του ρεπορτάζ. Ο τηλεθεατής τις παρακολουθεί εν δράσει: συζητούν, προβληματίζονται, αναρωτιούνται, απογοητεύονται, αλλά επιμένουν να «σκάβουν» σε βάθος.



Αυτό το Σάββατο: «Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει»

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με την υπόθεση των Τσιμέντων Χαλκίδας. Οι εργαζόμενοι παραμένουν και διεκδικούν. Η πολυεθνική Lafarge μιλά για πρώτη φορά μετά το κλείσιμο του εργοστασίου, τον Μάρτιο του 2013 και τη δικαστική προσφυγή για τις ομαδικές απολύσεις, που αναμένεται να επηρεάσει το εργασιακό τοπίο στην Ελλάδα. Τι απαντά για τις απευθείας επαφές με τους δανειστές. Πώς, ενώ ανθίζει ο τουρισμός, «γονατίζουν» οι εργαζόμενοι και τα ταμεία. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η ανταγωνιστικότητα που... δεν ήρθε.
  
Εμμανουέλλα Αργείτη


Μαρίνα Δεμερτζιάν


Μάχη Νικολάρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης