Αλκιβιάδης Αϊβάζης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Είδα τον πατέρα μου να κλαίει μετά την πλεκτάνη σε βάρος μου

Αλκιβιάδης Αϊβάζης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Είδα τον πατέρα μου να κλαίει μετά την πλεκτάνη σε βάρος μου

Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη μιλάει για τις έρευνές του σε μέρη και σπίτια που θεωρούνται στοιχειωμένα, για την αναζήτησή του για το αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο και για την πρόφατη περιπέτεια του με τον νόμο

Αλκιβιάδης Αϊβάζης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Είδα τον πατέρα μου να κλαίει μετά την πλεκτάνη σε βάρος μου
Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης, ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη βρέθηκε στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τετάρτης.

«Με τον  Γιάννη έχουμε ενάμιση χρόνο διαφορά. Εγώ είμαι σαράντα, ο μικρός είναι 38.5»
, είπε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Για την ενασχόλησή του με τις ενέργειες και τα σπίτια που θεωρούνται στοιχειωμένα: «
Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό που υπάρχει στον άνθρωπο είναι ο θάνατος. Ποιος δεν έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο και ποιος δεν έχει κάτσει σε ένα τραπέζι και δεν έχει ακούσει παράξενες ιστορίες. Τώρα η ταμπέλα του κηνυγού φαντασμάτων με αφήνει αδιάφορο».

«Η πλεκτάνη που μου έστησαν»
Πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι χορηγούσε πλαστά πτυχία, έναντι χρηματικού ποσού. Τι έχει να πει; «Στο παρά ένα, αποδείχτηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι. Δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσης του ο κύριος μάρτυρας. Δύο με κατηγόρησαν, ένας Έλληνας και ένας Άραβας. Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πέρασα...Κρίμα γιατί κατέστρεψαν τη ζωή τους τα παιδιά αυτά, γιατί θα χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο».

Όπως αποκάλυψε γνώριζε τον έναν από τους δύο, τον δεύτερο τον είχε συναντήσει σε κοινή παρέα μία φορά. «Ο Άραβας για μένα ήξερε ότι είμαι αυτός που δίνω πτυχία. Στην ουσία ο Άραβας με αθώωσε, λόγω τύψεων, λόγω πιέσης του ανακριτή...Ευαισθητοποίηθηκε ο Άραβας που με κατηγόρησε και είπε την αλήθεια».

Πώς αντέδρασε η οικογένειά του; «Είδα τον πατέρα μου να κλαίει!», απάντησε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Στην συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι έχασε έναν φίλο του από δάγκωμα σκορπιού, στην επίσκεψή τους στο Άγιο Όρος. «Τον τσίμπησε μαύρος σκορπιός. Κυριακή των Βαΐων επιστρέψαμε και ο φίλος μου απεβίωσε Μεγάλη Παρασκευή», είπε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Το Άγιον Όρος όπως αποκάλυψε, το έχει επισκεφτεί εκατοντάδες φορές γιατί ερευνά για τους «αόρατους ασκητές». «Άλλοι λένε ότι είναι εφτά, άλλοι εννιά και άλλοι δώδεκα οι αόρατοι ασκητές».

Για τις έρευνες που έχει κάνει στο ξενοδοχείο Ξενία, που όπως πιστεύει είναι στοιχειμωμένο, είπε: «Υπάρχουν ενέργειες που έχω καταγράψει. Μία πόρτα που ανοιγοκλείνει και μία φωνή...Η φωνή έλεγε: 'Άσε με ήσυχο!''»

'Εχει φοβηθεί ποτέ; «Ναι φοβάμαι το κακό! Σε όλες τις θρησκείες υπάρχει το κακό! Στη Μακρόνησο είχα τρομάξει πάρα πολύ. Άφησα τα πράγματα και έφυγα!..Έχει τρομερή αρνητική ενέργεια το μέρος αυτό!», απάντησε.

'Οπως ισχυρίστηκε την άλλη μέρα βρήκε τα πράγματα που είχε αφήσει κατεστραμμένα και οι εγγραφές δεν υπήρχαν.

«Εγώ ψάχνω να βρω αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον! Έχω καταλήξει ότι υπάρχει!», είπε ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης