Μετά τον καβγά στην Ελλάδα η Mariah Carey ζητά $50 εκατ. από τον James Packer

Μετά τον καβγά στην Ελλάδα η Mariah Carey ζητά $50 εκατ. από τον James Packer

Ως «αποζημίωση» γιατί μετέφερε τα παιδιά της στο Λος Άντζελες και για την ακύρωση περιοδείας στη νότια Αμερική

Μετά τον καβγά στην Ελλάδα η Mariah Carey ζητά $50 εκατ. από τον James Packer
Πολλά φαίνεται ότι θα είναι τα «επεισόδια» ανάμεσα στο ζευγάρι Mariah Carey - James Packer μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους που φαίνεται ότι σημειώθηκε μετά από έναν άγριο καβγά που είχαν κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών τους στην Ελλάδα.

Η διάσημη τραγουδίστρια όχι μόνο εμφανίστηκε σε δείπνο στο Nobu στο Μαλιμπού φορώντας το αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων δαχτυλίδι αρραβώνων αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ φέρεται να ετοιμάζεται να ζητήσει αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων από τον εκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό για το οποίο ζητά αποζημίωση η Carey είναι το γεγονός ότι υποχρεώθηκε από τον Packer να μετακινήσει τα δύο παιδιά της από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες προκειμένου ο εκατομμυριούχος να βρίσκεται κοντά στα δικά του παιδιά.

Ο Packer φέρεται, επίσης, να είχε προχωρήσει σε κάποιου είδους οικονομικές δεσμεύσεις προς την τραγουδίστρια τις οποίες τώρα εκείνη ζητά να υλοποιήσει.

Παράλληλα στο πακέτο φέρεται να περιλαμβάνεται και κάποιου είδους «αποζημίωση» για την ακύρωση της περιοδείας της Carrey στη νότια Αμερική την οποία οι συνεργάτες της αποδίδουν στη στενοχώρια που της προκάλεσε ο «δραματικός καβγάς» με τον Packer στην Ελλάδα.

Αφορμή του χωρισμού φέρεται να ήταν ένας χορευτής της Mariah Carey, ο Bryan Tanaka, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τη τραγουδίστρια. Μάλιστα ο Αυστραλός επιχειρηματίας είχε απολύσει τον χορευτή από το Caesar's Palace, στο οποίο εμφανιζόταν η τραγουδίστρια.

Το παρακάτω βίντεο είναι από τις διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα. Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα τσακωθούν άσχημα και θα χωρίσουν :



Mariah Carey και James Parker στη Μύκονο



Στην Ελλάδα ήταν μαζί και τα παιδιά της τραγουδίστριας



Το πανάκριβο μονόπετρο που της επέτρεψε να κρατήσει





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης