Τα είδαν όλα οι παπαράτσι στη Μύκονο

Τα είδαν όλα οι παπαράτσι στη Μύκονο

Πέντε παπαράτσι με θερινό ορμητήριό τους τη Μύκονο σκαλίζουν τις αναμνήσεις τους και εξομολογούνται τι έχουν περάσει κατά καιρούς για να βγει το μεροκάματο

Τα είδαν όλα οι παπαράτσι στη Μύκονο
Περιγράφουν τα κυνηγητά στα σοκάκια της Χώρας, τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για ένα καλό κοντινό, τις μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από ξύλο και τα συγχαρητήρια κάποιων πιο cool για ένα ωραίο εξώφυλλο.

Απαιτείται ειδική εκπαίδευση, σχεδόν στρατιωτική, αυστηρή πειθαρχία, υπομονή, αντοχή, ανοχή και περίσσιο θράσος. Για ένα και μόνο ενσταντανέ κάποιου σελέμπριτι τα κάνουν όλα: ισορροπούν σε πεζούλια, σκαρφαλώνουν σε δέντρα, κρύβονται σε θάμνους, «λαδώνουν» μετρ και υπαλλήλους μαγαζιών, μέχρι να καταφέρουν να ζουμάρουν και να «πυροβολήσουν» το θύμα τους με τον φακό. Οι παπαράτσι είναι μια ιδιαίτερη φυλή - και δη στη Μύκονο. Λιγότεροι από παλιά, λόγω κρίσης, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των διάσημων επισκεπτών του νησιού, καθώς με τη συνδρομή τους το γνωστό ρητό για το Λας Βέγκας παραφράζεται σε «ό,τι συμβαίνει στη Μύκονο δεν μένει στη Μύκονο». 

Κλείσιμο


«Μετά από τόσα χρόνια στο νησί οι ντόπιοι μάς ξέρουν σαν την κάλπικη δεκάρα», παραδέχεται ο Γιάννης Ευαγγελίου, παλιός συνεργάτης του πρακτορείου Πανόραμα, ο οποίος φωτογραφίζει επί επτά συνεχόμενα χρόνια στη Μύκονο και είναι γνωστός για τις παπαρατσικές επιτυχίες του. «Με το που εμφανιζόμαστε κάπου πέφτει σύρμα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι εντός ολίγου θα προκύψει λαβράκι. Οι ντόπιοι μάς ακολουθούν για να κόψουν κίνηση, να δουν αν θα ακολουθήσει σύρραξη και να κάνουν χάζι», σχολιάζει. 

Οι κοσμικές παραλίες, τα σικάτα στέκια και τα πανάκριβα κλαμπ του νησιού συχνά μετατρέπονται σε εμπόλεμες ζώνες, με τους σελέμπριτι που διεκδικούν το δικαίωμά τους στο ινκόγκνιτο στο ένα στρατόπεδο και τους φωτογράφους που παραμονεύουν για ένα κλικ, που ακόμη και σήμερα πληρώνεται χρυσό, στο άλλο.

«Ο φετινός γάμος του Αιγύπτιου επιχειρηματία Καρίμ Ελ ­Σιάτι με το top model Ανα Μπεατρίς Μπάρος ήταν βούτυρο στο ψωμάκι μας. Επί τέσσερις ημέρες τρέχαμε ολημερίς να τραβήξουμε τις εγκαταστάσεις, το ντεκόρ της παραλίας, τους μπουφέδες που ξεχείλιζαν θαλασσινά λες και βρισκόσουν στην ιχθυόσκαλα, τις μυθικές τουαλέτες και τα μέλη του διεθνούς jet set που κατέφταναν το ένα μετά το άλλο. Τέτοια δόξα και γκλάμουρ είχε να ζήσει το νησί χρόνια. Τα πάντα ήταν στην υπερβολή τους, ακόμη και τα χρήματα που προσέφεραν τα ξένα πρακτορεία και έντυπα σε Ελληνες παπαράτσι για φωτογραφίες. Εγώ πάντως στο γλέντι του γάμου μπόρεσα και τρύπωσα», αποκαλύπτει ο Πέτρος Νάζος, ιδιοκτήτης του καναλιού Mykonos Live TV, το οποίο σε αντίστοιχα κοσμικά γεγονότα «χτυπάει» μέχρι και 55.000.000 views. Οταν τον ρωτήσαμε πώς τα κατάφερε και πέρασε από τις συμπληγάδες των σεκιουριτάδων, απάντησε γελώντας: «Α, αυτά είναι τα μυστικά του επαγγέλματος και δεν τα αποκαλύπτω. Αν πω το κόλπο, δεν θα μπορέσω να το ξανακάνω...».



Η σέξι Βρετανίδα Κέλι Μπρουκ ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τους φωτογράφους, αρκεί να βγαίνει όμορφη! «Με ρώτησε για τις φωτογραφίες της ‘‘Daily Mail’’, της είπα πως ήταν δικές μου και απάντησε πως της άρεσαν!» λέει ο Νίκος Ζώτος



Μάχη για ένα καρέ της Αλεσάντρα Αμπρόσιο τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον ξένο Τύπο 



Συναγερμό στους παπαράτσι -και όχι μόνο- σήμανε η άφιξη του χρυσού παιδιού του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ο Νίκος Ζώτος εξασφάλισε τα πρώτα καρέ



Υστερίες πάθαινε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κάθε φορά που έβλεπε φωτογράφο, λέει ο Τάσος Κοντοκώστας, ο οποίος τελικά την κατάφερε να του ποζάρει μαζί με τον Μάικλ Ντάγκλας και τα παιδιά τους! 



Ο Χάρισον Φορντ με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Καλίστα Φλόκχαρτ



Αντριάνα Λίμα, ο Αγγελος της Victoria’s Secret, στις μυκονιάτικες παραλίες. Οι φωτογραφίες της Βραζιλιάνας καλλονής μοσχοπουλιούνται



Μοναδικό outfit για τον πάλαι ποτέ σταρ της διεθνούς haute couture Τζον Γκαλιάνο 


Η μανιοκαταθλιπτική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο φερέγγυος παρτενέρ της Μενούνος 
Ο Τάσος Κοντοκώστας αποτελεί πλέον κλασική φιγούρα της Μύκονου εδώ και 20 χρόνια. Μικροκαμωμένος, μονίμως μαυρισμένος και φορώντας πάντα καπέλο, τον συναντάς σε παραλίες και σοκάκια να καραδοκεί για ένα καρέ με πρωταγωνιστή κάποιον επώνυμο. Στο αρχείο του έχει πολλές ιστορίες, όπως αυτή με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία, όπως ισχυρίζεται, πάθαινε υστερία κάθε φορά που έβλεπε φωτογράφο. «Εκανε ότι δεν ήθελε να τη φωτογραφίσω, όπως και οι περισσότεροι που κάνουν ότι δεν θέλουν ενώ κατ’ ουσίαν θέλουν», λέει ο γνωστός στα μυκονιάτικα στέκια φωτογράφος. «Στην παραλία της Ψαρούς απέφευγε τον φακό. Οταν ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο στην boutique “Luisa” τη θυμάμαι να μου ψιθυρίζει συνωμοτικά: “Βγάλτε εμένα, αλλά προστατέψτε τα παιδιά μου”. Λίγα λεπτά αργότερα μου σύστησε τον άνδρα της και όλοι μαζί έπαιρναν θέση μπροστά από τον φακό μου. Εγώ έχω μια αρχή: τραβώ μόνο αυτούς που θέλουν. Είμαι υπέρ της άποψης “δεν θέλεις μια, δεν θέλω δυο”». 

H τελευταία επιτυχία του Τάσου Κοντοκώστα είναι ο γόης του μπάσκετ Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος, παρόλο που δεν θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, δεν είχε πρόβλημα όταν τον πλησίασε για να τον απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ με τη νέα του αγαπημένη. Φυσικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο η μακροχρόνια γνωριμία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο ανδρών. Το ίδιο προσιτός και άνετος όμως ήταν και ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Εστω κι αν είχε επιδοθεί σε ανελέητο beach flirting. Τη σκυτάλη των αναμνήσεων παίρνει ο Γιάννης Ευαγγελίου που περιγράφει: «Πριν από τρία χρόνια το ζεύγος Πατίτσα -Χρουσαλά έκανε διακοπές μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο Μαρία Μενούνος και τον αγαπημένο της. Τους κυνηγούσα για να ανακαλύψω πού μένουν και να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Αυτοί πήγαιναν μπροστά με το αυτοκίνητο κι εγώ έτρεχα πίσω τους με μηχανή, όταν κάποια στιγμή το αυτοκίνητό τους σταμάτησε. Ο συνοδός της Μενούνος κατέβηκε κάτω και με παρακάλεσε να φύγω. Του εξήγησα ότι δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έχω παραγγελία το συγκεκριμένο θέμα από περιοδικό. Τότε μου έδωσε το κινητό του λέγοντάς μου ότι, αν έφευγα, θα με ενημέρωνε σε ποιο μαγαζί θα διασκέδαζαν το βράδυ. Ημουν περίεργος αν θα τηρούσε τη συμφωνία, παρ’ όλα αυτά έφυγα. Κατά τις 12 το βράδυ το τηλέφωνο χτύπησε...». Οι πληροφορίες ήταν ακριβείς και τα ενσταντανέ άψογα. Το συγκεκριμένο θέμα πουλήθηκε πανάκριβα σε εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό που το έκανε μέχρι και εξώφυλλο. Την ίδια ευτυχή κατάληξη είχε και η «συνεργασία» του με τον Τζορτζ Μάικλ, παρά την άγαρμπη αρχή. Ο διάσημος Βρετανοκύπριος σταρ ψώνιζε σε κάποιο μαγαζί όταν τον εντόπισε ο Γιάννης. Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρος ότι ήταν αυτός εξαιτίας μιας φίλης του που επέμενε ότι δεν του μοιάζει. Κόντεψε να χάσει το θέμα. Για καλή του τύχη, ένα βράδυ που έτρωγε έξω ο τραγουδιστής βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι από το δικό του. Ηταν άνετος, χαλαρός και διαχυτικός. 

Οι σελέμπριτι-φαντάσματα και οι «μη μου άπτου» 
«Το χειρότερο στήσιμο το έχω τραβήξει από τους σελέμπριτι- φαντάσματα», αποκαλύπτει ο φωτογράφος του NDP και μόνιμος κάτοικος Μυκόνου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες Νίκος Ζώτος. «Βγαίνει μια ψεύτικη είδηση ότι ήρθε ο τάδε στο νησί και τρέχουμε πανικόβλητοι. Επικρατεί σύγχυση και πανικός μέχρι να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για μούφα. Πριν από λίγες ημέρες τα κανάλια διαλαλούσαν την άφιξη του Μπρους Γουίλις. Το θέμα έγινε μέχρι και πρώτη είδηση. Η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική. Ηρθε στο νησί κάποιος Ελληνας που του μοιάζει. Οταν τον συνάντησα μου είπε αγανακτισμένος: “Φίλε, δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει με όλους αυτούς. Αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που ήρθα!”».

Αντίθετα, αυτές τις μέρες που βρίσκεται στη Μύκονο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ο αληθινός!), ο Ελληνας παπαράτσο δεν τον άφησε σε ησυχία, εξασφαλίζοντας αρκετά καυτά καρέ.

Ο Νίκος Ζώτος έχει να θυμηθεί κι άλλα περιστατικά. Οπως αυτό με τον σέξι πρωταγωνιστή του «Δράκουλα» Λουκ Εβανς, ανοιχτά ομοφυλόφιλο, ο οποίος κατέφτασε στο Νησί των Ανέμων μαζί με τον σύντροφό του. Απέφευγε τις κάμερες και όταν ο Ζώτος τον χαιρέτησε εκείνος ανταποκρίθηκε σηκώνοντάς του το μεσαίο δάχτυλο. Στη συνέχεια ο σύντροφός του άρχισε να βρίζει χυδαία. Και δεν ήταν ο μόνος. Το ίδιο συνέβη στην παραλία Καλό Λιβάδι με τον σταρ της προπονητικής, τον Πορτογάλο Ζοζέ Μουρίνιο, και τον Γιάννη Ευγγελίου. Οι σωματοφύλακές του ήταν αγενείς και προκλητικοί, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του Γιάννη για ένα καρέ να καταλήξει στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού με αμοιβαίες μηνύσεις. 

Με μηνύσεις και ξύλο κατέληξε όμως και η προσπάθεια κάποιων άλλων φωτογράφων να απαθανατίσουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και την 24χρονη κόρη του Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι. Δύο άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας πλησίασαν τους παπαράτσι, άρπαξαν τις κάρτες μνήμης και τους ανάγκασαν να σβήσουν το υλικό. 

Το περιστατικό κατέληξε και πάλι με ξύλο στο Αστυνομικό Τμήμα. «Ο κόσμος του νησιού έχει αλλάξει. Ζούμε την τρομοκρατία των σεκιούριτι-μποντιμπιλντεράδων-φονιάδων», σχολιάζει ο Πέτρος Νάζος, ενώ ο Λάκης Γιακουμής, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του τόσο με την «παλιά» όσο και με τη «νέα» Μύκονο, συμπληρώνει με θλίψη: «Τα πάντα στο νησί αυτό έχουν χαλάσει. Η Μύκονος έχασε τον κοσμοπολίτικο αέρα της και πλημμύρισε από ναρκωτικά και ξενόφερτες πόρνες».



Βούτυρο στο ψωμί κάθε παπαράτσο μια φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν



Ο Χιου Τζάκμαν στην Ψαρού: είχε έρθει οικογενειακώς στο νησί, με τους παπαράτσι μονίμως στο κατόπι του



Από τις μυκονιάτικες παραλίες δεν έλειψε ούτε η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, μοντέλο και κόρη του κροίσου Μπέρνι Εκλεστοουν, Ταμάρα 



Αόρατοι από τα μάτια των κατοίκων και των παραθεριστών, η Σακίρα και ο Πικέ έμειναν πάνω στο σκάφος τους, δεν ξέφυγαν όμως από την κάμερα του Mykonos Live TV



Η Μόνικα Μπελούτσι με τη Δωροθέα Μερκούρη στα στενάτης Χώρας, προκάλεσε κομφούζιο



Κυκλοθυμική όσο δεν παίρνει, η Λίντσεϊ Λόχαν τη μια ήταν χαλαρή και χαμογελαστή και την άλλη έκανε άσεμνες χειρονομίες στους παπαράτσι... Ας όψεται και το αλκοόλ που έρρεε άφθονο σε κάθε της εμφάνιση στην Ψαρού 



Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν ξέφυγε από τον φακό ούτε των παπαράτσι ούτε των θαυμαστών του



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί 



Ο Ράσελ Κρόου πλατσουρίζει ανυποψίαστος για τον φακό του Πέτρου Νάζου που ζουμάρει πάνω του



Ο Τζέραλντ Μπάτλερ ράγισε καρδιές στις παραλίες της Ψαρούς και του Καλού Λιβαδιού, όπου εξάσκησε την τέχνη του φλερτ



Ο γίγας Μάικλ Τζόρνταν με την Ιβέτ Πριέτο 



Χρυσά μυκονιάτικα καλοκαίρια με μοναδική αίγλη: ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ στο περίφημο «Pierros»


Τα «χρυσά» κορίτσια και οι... εξαγορές
Λίντσεϊ Λόχαν, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Σακίρα, Ελλη Στάη και Γιάννα Αγγελοπούλου είναι τα πρόσωπα που πωλούνται πιο ακριβά έστω και για ένα καρέ. Ελληνικός και ξένος Τύπος τις αναζητά και πληρώνει για μια φωτογραφία τους όσο-όσο. 

Δεν είναι όμως λίγες και οι φορές που αναγκάζονται να βάλουν οι ίδιες βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ετσι ένας από τους παπαράτσι του νησιού αποκαλύπτει ότι κάποιο βράδυ φωτογράφισε τη Γιάννα να βολτάρει με την παρέα της στο νησί. Καθώς προφανώς δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες, την επόμενη ημέρα ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος εντόπισε τον φωτογράφο και του έδωσε κάποιο ποσό για τον κόπο του και για να μη δημοσιεύσει τίποτα. Την ίδια πρακτική ακολούθησαν και οι μάνατζερ της Ριάνα. 

Η χυμώδης ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ Λίντσεϊ Λόχαν και η σέξι σταρ από τη Βρετανία Κέλι Μπρουκ είναι τρεις ακόμη διεθνείς «κατακτήσεις» του φακού του Νίκου Ζώτου. «Η Λόχαν με έβρισκε μπροστά της σε κάθε βήμα που έκανε στη Μύκονο. Οπου και να πήγαινε ήμουν εκεί. Μια μέρα κούνησε με νόημα το δάχτυλό της προς το μέρος μου σαν να μου έλεγε: “Πάλι εδώ, ρε φίλε, μας έπρηξες πια!”. Η συγκεκριμένη ήταν με τα φεγγάρια της. Κάποιες φορές έκανε σαν τρελή όταν τη φωτογραφίζαμε και άλλες ήταν πολύ απλή και φιλική», περιγράφει ο πανταχού παρών παπαράτσο. 

Η Κέλι Μπρουκ, αντιθέτως, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τις φωτογραφίες, αρκεί να έβγαινε όμορφη. Με φώναξε κοντά της και με ρώτησε αν είμαι φωτογράφος. Της απάντησα ότι εγώ είχα τραβήξει τις φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν στην «Daily Mail» και μου είπε ότι της άρεσαν. Οσο για την Κιμ Καρντάσιαν; Η θεά Τύχη ήταν μαζί του. Καθώς μια μέρα με πολύ αέρα περίμενε κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο για την κατάλληλη στιγμή, κατάφερε να τη βγάλει με σηκωμένο το φουστάνι και ολόκληρη την κοιλιά έξω. Λίγες ημέρες αργότερα, όταν η Κιμ είδε τις φωτογραφίες έπαθε σοκ που χάρισε τέτοια καρέ χωρίς η ίδια να κερδίσει ούτε ένα ευρώ.
 
Ο Λάκης Γιακουμής, ο Ωνάσης και ο Τζορτζ Μπους 
Είναι ο φωτογράφος-παπαράτσο που αγάπησε τη Μύκονο και συντέλεσε στο να γίνει το αγαπημένο νησί των απανταχού jet setters. Στον επιλεκτικό φακό του Λάκη Γιακουμή κανένας δεν τόλμησε να αντισταθεί. Ο Ωνάσης απαθανατίστηκε τη στιγμή που βουτούσε ένα κομμάτι ψωμί στη σαλάτα, ενώ ο Νιάρχος την ώρα που απολάμβανε τον περίπατό του στα σοκάκια των Σπετσών μαζί με τη σύζυγό του Σαρλότ Φορντ. «Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα περισσότερα περιστατικά έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου. Τα αρχεία μου είναι χιλιόμετρα ολόκληρα από φιλμ», λέει με νοσταλγία και συνεχίζει: «Κάποτε βρισκόμουν στο “Caprice” της Μυκόνου όταν κάποιος φώναξε δυνατά “ο Λάκης!”. Οι θαμώνες ενθουσιασμένοι μου έσκισαν το πουκάμισο για να πάρει ο καθένας και από ένα κομμάτι!» θυμάται σήμερα γελώντας. «Βγήκα στους μυκονιάτικους δρόμους με έναν γιακά μόνο, μην ξέροντας πώς θα μεταβώ στο ξενοδοχείο μου».

Στο θρυλικό «Pierros» διάσημοι σχεδιαστές μόδας όπως ο Valentino και ο Yves Saint Laurent φλέρταραν με καλογυμνασμένους ντόπιους πιτσιρικάδες. Ο Λάκης Γιακουμής ήταν εκεί, αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με την κάμερά του. Οπως και όταν ο «Μίμης ο μουγκός» -γνώριμη φιγούρα της Μυκόνου των παλαιότερων δεκαετιών- βρέθηκε να διασκεδάζει κάποια στιγμή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους. «Ο Μίμης Γαλανός ήταν τόσο ταυτισμένος με τη Μύκονο όσο είναι και ο Πέτρος ο πελεκάνος. Εκανε παρέα με όλους. Με μένα, με τον Λάκη Ζουγανέλη, τον Δημήτρη Καρέλλα. Σε κάποιες διακοπές του στη Μύκονο, ο πλανητάρχης είχε χαθεί για πάνω από τρεις ώρες και η προσωπική του ασφάλεια τον έψαχνε παντού. Ολο το νησί βρισκόταν στο πόδι, μέχρι που μπαίνω στο “Caprice”, και τι να δω; Τον Μίμη να χορεύει πάνω στους καναπέδες έχοντας για παρέα τον Τούρκο πρέσβη και τον Μπους!».

Ο Λάκης Γιακουμής θυμάται στον «Φιλιππή» σελέμπριτι και απλό κόσμο να διασκεδάζουν δίπλα-δίπλα. Ο Γιάννης Λάτσης απολάμβανε εκεί το roast beef του, η Τζέιν Φόντα έπινε αφειδώς παγωμένες μαργαρίτες και η Παλόμα Πικάσο έτρωγε ανερυθρίαστα με τα χέρια. «Τότε η Μύκονος είχε μια αυθεντικότητα, μια αλήθεια. Σήμερα τα πάντα δείχνουν να έχουν εκφυλιστεί στον βωμό του χρήματος και της αραβικής νοοτροπίας του “ξοδεύω, άρα υπάρχω”. Τίποτα δεν συνδέεται με την παλιά αρχοντιά. Λίγοι Ελληνες έρχονται πια στο νησί και συνήθως είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, κρύβονται», λέει χαρακτηριστικά ο Λάκης. Αλλά και οι υπόλοιποι παπαράτσι του νησιού ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια δηθενιά που έχει επηρεάσει ακόμη και το επάγγελμά τους. «Εκτός του ότι έχουμε μείνει πολλοί λίγοι πια, με τις συνθήκες που επικρατούν η δουλειά μας έχει καταντήσει ειδικές αποστολές», σημειώνουν, και προσθέτουν: «Δεν γνωρίζεις αν θα βγάλεις το θέμα χωρίς να καταλήξεις στο Αστυνομικό Τμήμα ή σε κάποιο νοσοκομείο. Είμαστε μουτζαχεντίν του φακού, στο μεροκάματο του τρόμου». 



Η Μπαρ Ρεφαέλι δεν θέλει φωτογραφίες ούτε από κινητά...



Η Μαρία Μενούνος με τη Μαριέττα Χρουσαλά και την κόρη της. Ο Γιάννης Ευαγγελίου κυνηγούσε το ζευγάρι Πατίτσα - Χρουσαλά με τη διάσημη φίλη τους μέχρι που η ίδια η Μενούνος τον ενημέρωσε (μέσω συνεργάτη της) για μια κοινή τους εμφάνιση 



Η Ναόμι Κάμπελ με τον φίλο της στην παραλία 



Η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα βαμμένη και στολισμένη στην Ψαρού



Οξύθυμος ο Ζοζέ Μουρίνιο, έβαλε τους μπόντιγκαρντ να τον… γλιτώσουν από τον επίμονο Γιάννη Ευαγγελίου, με αποτέλεσμα η παρέα να... μεταφερθεί από το Καλό Λιβάδι στο Αστυνομικό Τμήμα! 



Η Lady Gaga σεργιανίζει στη Χώρα απλά ντυμένη (δηλαδή με τα εσώρουχά της κι ένα δερμάτινο μπουφανάκι)



Το «Κορμί» Ελ Μακφέρσον στα Ματογιάννια 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης