Άβα Γαλανοπούλου: Στο δικαστήριο για να διεκδικήσει τα χρήματα που είχε δώσει στον πρώην της

Άβα Γαλανοπούλου: Στο δικαστήριο για να διεκδικήσει τα χρήματα που είχε δώσει στον πρώην της

Την πόρτα του δικαστηρίου του Βόλου, πέρασε η γνωστή ηθοποιός που όπως ισχυρίζεται, έπεσε θύμα οικονομικής απάτης από τον πρώην σύντροφό της

Άβα Γαλανοπούλου: Στο δικαστήριο για να διεκδικήσει τα χρήματα που είχε δώσει στον πρώην της
Την πόρτα του δικαστηρίου στον Βόλο, πέρασε την Τετάρτη 2 Μαρτίου, η Άβα Γαλανοπούλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Η Άβα Γαλανοπούλου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα,  βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας για να διεκδικήσει τα χρήματα, που όπως ισχυρίζεται, είχε «εμπιστευτεί» στον πρώην σύντροφό της που εργαζόταν στον Βόλο, για να τα επενδύσει. Όταν το 2011, του ζήτησε αποδείξεις για τα ποσά που του είχε δώσει, εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Κλείσιμο
Όπως έχει εξομολογηθεί στις συνεντεύξεις της, ο άνδρας που φέρεται να καταχράστηκε τα χρήματα της, είχε ερωτική σχέση μαζί της.

«Κάποια στιγμή πριν από χρόνια συνδέθηκα με έναν άνθρωπο ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι διαφορετικό από αυτό που εμφανιζόταν. Ήταν λογιστής, εκτός από επιχειρηματίας. Απεδείχθη ότι ήταν και παντρεμένος με δυο παιδιά. Όταν το ανακάλυψα μου είπε τα γνωστά, δηλαδή ότι ο γάμος του ήταν νεκρός και μου ζήτησε να κάνω λίγο υπομονή. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος, το ξέρουν όλοι, απλά δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ με κάποιον που είναι δεσμευμένος»,
είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη, τον Απρίλιο του 2015.

Και είχε προσθέσει: «Όλα άρχισαν από όταν κάναμε μαζί μία εταιρία. Μετά το 2011, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, τα οποία είχε όλα εκείνος, γιατί θα έκανε επενδύσεις που θα μου απέφεραν κέρδη...Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό τού τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει... λάσπη».










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης