Βίντεο: «Λύγισε» η Σελίν Ντιόν στο μνημόσυνο του συζύγου της

Βίντεο: «Λύγισε» η Σελίν Ντιόν στο μνημόσυνο του συζύγου της

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Ρενέ Αντζελίλ και την καλοσύνη του χαρακτήρα του με δάκρυα στα μάτια, αναφέροντας πως ήταν η αγάπη της ζωής της

 Βίντεο: «Λύγισε» η Σελίν Ντιόν στο μνημόσυνο του συζύγου της
Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Σελίν Ντόν στο μνημόσυνο του συζύγου της Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 14 Ιανουαρίου, σε ηλικία 73 ετών.

Οι φίλοι και η οικογένεια του Αντζελίλ συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Caesar's Palace» στο Λας Βέγκας την Τετάρτη, για το μνημόσυνο του 73χρονου.

Κλείσιμο
Έντονα φορτισμένη, η Σελίν Ντιόν μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, λέγοντας: «Ξεκινώντας θα ήθελα να σας καλωσορίσω, καλοί μου φίλοι. Ο Ρενέ, η αγάπη της ζωής μου, θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ήξερε ότι ήμασταν όλοι μαζί. Νιώθω την αγάπη μέσα σε αυτό το δωμάτιο».

Η 47χρονη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν μίλησε για τον σύζυγο της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 22 χρόνια. Πιο αναλυτικά, η Ντιόν ανέφερε πως: «Ο Ρενέ δεν μισούσε ποτέ κανένα. Είναι δυνατόν να αγαπάει κανείς όλο τον κόσμο; Δε νομίζω. Αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι αντιπαθούσε κάποιον. Ο χρόνος ήταν πολύτιμος για αυτόν. Αγαπούσε τη ζωή τόσο, μα τόσο πολύ».

Κλείνοντας το λόγο της, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε: «Ρενέ σε αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ. Καληνύχτα».

Μετά το τέλος της τελετής, η συγκινημένη Ντιόν μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει τον Αντζελίλ.

Η Σελίν Ντιόν τον τελευταίο καιρό είχε κάνει ένα επαγγελματικό διάλειμμα, προκειμένου να φροντίσει τον Αντζελίλ, περνώντας πολύτιμο χρόνο μαζί του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και απέκτησε μαζί τρεις γιους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης