Nάνσυ Ζαμπέτογλου στο «ΟΛΑ»: Για πλάκα κάναμε το εξώφυλλο του Λιάγκα

Nάνσυ Ζαμπέτογλου στο «ΟΛΑ»: Για πλάκα κάναμε το εξώφυλλο του Λιάγκα

Η υπεύθυνη του περιοδικού Down Town, μίλησε για τα εξώφυλλα , με ή χωρίς ρετούς, του Γιώργου Λιάγκα, της Έλλης Στάη και της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έδειξε το «πραγματικό» σώμα του Θέμου και αποκάλυψε πίσω από τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» κρύβεται ένας πολύ όμορφος άνδρας

Nάνσυ Ζαμπέτογλου στο «ΟΛΑ»: Για πλάκα κάναμε το εξώφυλλο του Λιάγκα
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», όπου μίλησε για τα εξώφυλλα του περιοδικού Down Town, με ή χωρίς ρετούς, έδειξε το «πραγματικό» σώμα του Θέμου και αποκάλυψε ότι πίσω από τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» κρύβεται ένας πολύ όμορφος άνδρας.

«Ποια είσαι που θα μας πεις πώς είναι κάποιος με ρετούς ή χωρίς ρετούς;»
Κλείσιμο
, ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Εξαρτάται την περίπτωση. Άλλοι άνθρωποι έχουν ρετούς άλλοι δεν έχουν ρετούς. Επειδή τώρα μας έχουν κατηγορήσει ότι κάνουμε πολύ ρετούς, είπαμε πραγματικά να βγάλουμε ένα αρετουσάριστο εξώφυλλο. Έτσι λοιπόν, μέσω των κοινών γνωστών που έχουμε, πήρα κάποιες φωτογραφίες σου και δημιουργήσαμε αυτό εδώ το εξώφυλλο»
, είπε η υπεύθυνη του περιοδικού Down Town.

Εκτός από το κορμί, έχουμε και μυαλό
Το εξώφυλλο που κρατούσε στα χέρια της, φιλοξενούσε τον Θέμο Αναστασιάδη, που στην φωτογραφία φαινόταν να έχει άψογους κοιλιακούς. «Είναι το πιο αρετουσάριστο εξώφυλλο στην ιστορία των περιοδικών!», τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την Δούκισσα Νομικού να σχολιάζει: «Θέμο, πεθαίνω! Η αλήθεια σου με εντυπωσιάζει!».

«Αυτό το καταλαβαίνω! Καταρχάς που τις βρήκες; Οι φωτογραφίες είναι κάπου καλά φυλαγμένες! Εγώ δεκαπέντε χρόνια τώρα, παριστάνω ψέματα τον φουσκωμένο», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης με χιούμορ.

Όσο για τον τίτλο: «We love Themos: Ο απόλυτος άντρας. Είχε το μυαλό τώρα έχει και το κορμί»

«Όλοι κάνουν ρετούς»
Χρειάζονται όλοι οι celebrities, ρετούς; «Όλες οι φωτογραφίες θέλουν μία επεξεργασία. Γιατί τα φώτα που είναι σκληρά. Γιατί κανένας άνθρωπος δεν έχει αυτό το δέρμα που έχει η Δούκισσα, είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η Στάη δεν ήταν έτσι κάτω από το μπλουζάκι. Την είδατε, την είχατε εδώ»




Είναι όντως έτσι η Έλλη Στάη; «Ναι είναι έτσι!», απάντησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη Δούκισσα Νομικού να συμπληρώνει: «Ναι! Την έχω δει με μαγιό! Γιατί να πω ψέματα;»

Γιατί έβγαλε το εξώφυλλο με τον Γιώργο Λιάγκα; «Για πλάκα. Εμείς το κάναμε για πλάκα εκείνος το πήρε στα σοβαρά. Κοίτα κάθε εβδομάδα, κυρίως με την Έλλη Στάη αλλά και με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Γιώργος Λιάγκας έβγαινε στην πρωινή εκπομπή σαν τον εκδότη, ο οποίος δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της δουλειάς των εργαζομένων του. Για το δικό μας περιοδικό. Μετά είπε για όλα τα περιοδικά. Πίστευε ότι δεν είναι έτσι ούτε η Έλλη, ούτε η Βίκυ. Έτσι, θελήσαμε να τον δικαιώσουμε. Να του πούμε: ''Ναι, έχεις δίκιο. Μπορούμε να κάνουμε στο photoshop, τα πάντα!''».

Για το εξώφυλλο της Χατζηβασιλείου, που πόζαρε για το Down Town, φορώντας μόνο ένα κορμάκι, είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Έτσι είναι η γυναίκα...Δηλαδή δεν παίρνεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι τελείως άλλο και τον κάνεις κάτι άλλο».

Όσο για τον τσολία της «Ελληνοφρένειας» που επίσης φωτογραφήθηκε στο περιοδικό, είπε: «Δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν πήγα στη φωτογράφιση. Ρώτησα αν είναι ωραίος και μου είπαν ότι είναι ωραίος. Μου είπαν ότι είναι πολύ όμορφος. Όπως επίσης και ο Tonis Sfinos είναι πάρα πολύ ωραιος. Είναι πραγματικά καλλονός», τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης