Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή»

Το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει επικοινωνία με τον πατέρα του

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης. Το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και εξήγησε γιατί δεν έχει επικοινωνία με τον  πατέρα του.

«
Κλείσιμο
Όταν ήμουν 4-5χρονών, χώρισαν οι γονείς μου. Με τον πατέρα μου δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφή. Δεν είναι στενάχωρο γιατί όταν αντιληφθείς ότι όλοι δεν γεννιούνται για να είναι γονείς, αυτό το αντιλαμβάνεσαι στην πορεία, οπότε εκείνη τη στιγμή ίσως είναι λίγο στενάχωρο, καταλαβαίνεις ότι θα έπρεπε να έχεις και τους δύο γονείς, αλλά είχα μια μητέρα θηρίο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Τον έψαξε τον πατέρα του; «Τον έψαξα; Είχαμε μία επικοινωνία, αλλά από εκεί και πέρα ξέρεις...», απάντησε το μοντέλο.


Δεν ήταν ο τυπικός μπαμπάς; «Όχι! Με δυσκολία... Όταν βλέπεις ότι κωλύεται η κατάσταση, καλύτερα να κάνεις πίσω, οπότε είσαι και χαρούμενος και εσύ και εκείνος», είπε.

Θα ήθελε ο πατέρας του να του ζητήσει συγγνώμη; «Γιατί να μου ζητήσει συγγνώμη; Εγώ δεν κρατάω κακία για οποιονδήποτε άνθρωπο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Από εκεί και πέρα, αν αισθάνεται καλά, είναι καλά, κι εγώ εύχομαι να είναι καλά. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα στον γάμο, δεν έχω τέτοιο θέμα», τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης