Ναταλία Δραγούμη: «Άρχισαν να με δέρνουν και να με κλωτσάνε.Ήταν φρικτή στιγμή»

Ναταλία Δραγούμη: «Άρχισαν να με δέρνουν και να με κλωτσάνε.Ήταν φρικτή στιγμή»

Ήμουν με το ποδήλατο και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν και να με κλωτσάνε»


Ναταλία Δραγούμη: «Άρχισαν να με δέρνουν και να με κλωτσάνε.Ήταν φρικτή στιγμή»
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «Parole» μια εφιαλτική στιγμή που βίωσε όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε ένα ταξίδι της στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τρεις άνδρες της επιτέθηκαν με βία και περιέγραψε τη φρικτή αυτή εμπειρία της, στην Αννίτα Πάνια.

«
Δεν είδα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν με το ποδήλατο και αυτοί παραβίασαν το stop και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, την οποία δεν την έχω κάνει ξανά από τότε. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι, οι οποίοι προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν, να με κλωτσάνε» και συμπλήρωσε:

«Το φοβερό όμως ήταν ότι δεν κατέβηκε ένας άνθρωπος να με βοηθήσει. Όλοι κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση για να περάσουν, επειδή είχε ανάψει το φανάρι. Ήταν φρικτή στιγμή, πήγα στο σπίτι κλαίγοντας. Σκιάχτηκα και προστατεύτηκα με το ποδήλατο, το έβαλα μπροστά για να κλωτσάνε αυτό. Μου έγινε μάθημα αυτό. Δεν κάνουμε χειρονομίες γιατί δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας».
Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης