Ναταλία Γερμανού: «Θα παρουσίαζα το ''The Voice'' καλύτερα από τον Λιάγκα»

Ναταλία Γερμανού: «Θα παρουσίαζα το ''The Voice'' καλύτερα από τον Λιάγκα»

Η σύγκριση με τον οικοδεσπότη του «Πρω1νού» και η αντίδρασή της, όταν είχε ακούσει από εκείνον κάποιο αιχμηρό σχόλιο για την προσωπική της ζωή

Ναταλία Γερμανού: «Θα παρουσίαζα το ''The Voice'' καλύτερα από τον Λιάγκα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Spata Live», ήταν η Ναταλία Γερμανού όπου παραχώρησε μία συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο πλαίσιο της ενότητας «Ougachallenge».

Πιστεύει ότι θα παρουσίαζε καλύτερα το talent show «The Voice» από τον Γιώργο Λιάγκα;  «Νομίζω ναι. θα παρουσίαζα καλύτερα το The Voice από τον Λιάγκα. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, ''παίζει'' ναι!»,
Κλείσιμο
είπε η Ναταλία Γερμανού.

Έχει αντιδράσει ποτέ, ακούγοντας κάποιο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, για εκείνη; «Έχω σπρώξει τραπέζι και ''έφυγε'' το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ!», απάντησε η παρουσιάστρια.

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ναταλίας Γερμανού, έπαιξε η εκπομπή «Πρω1νό». Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού- που έσπρωξε το τραπέζι- ακούγοντας κάποιο σχόλιο του. «Κάτι για τα ερωτικά της θα είχα πει. Αλλά ότι δημιουργώ τόσο πάθος στην Ναταλία, καλό είναι!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης