Demy: Είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Ντένη Μακρή;

Demy: Είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Ντένη Μακρή;

H τραγουδίστρια μιλάει για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον ηθοποιό Ντένη Μακρή


Demy: Είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Ντένη Μακρή;
Η Demy, ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας, και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό, Ντένη Μακρή.

Όταν τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν ισχύει ότι έχει σχέση με τον νεαρό ηθοποιό που συμμετέχει στην σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», η Demy απάντησε: «Έχω σκεφτεί πολλές φορές αν θα πρέπει να διαψεύσω τα δημοσιεύματα. Γιατί έτσι όπως το 'χω πάει, ακόμα και η διάψευση είναι δήλωση. Ουσιαστικά μιλάς για αυτό το πράγμα. Εννοείται ότι έχω δείξει πως δεν θα μιλήσω για το πώς περνάω όταν ξυπνάω ή πόσες φορές θα βρεθούμε με τον φίλο μου μες στη μέρα, αλλά νομίζω πως και η διάψευση είναι δήλωση. Γράφονται πάρα πολλά ψέματα. Και αν σας πω το πρόγραμμά μου, θα καταλάβετε ότι δεν είμαι για σχέση».

                                     Ο Ντένης Μακρής

Κλείσιμο

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο protothema.gr, ο Ντένης Μακρής είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Μα πώς θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή απευθυνόμενος στο κοινό; Είναι και το άλλο. Μιλώντας για την προσωπική μου ζωή, δεν μιλάω μόνο για μένα αλλά και για ένα άλλο πρόσωπο!».

Η Demy μαζί με την Νίνα Λοτσάρη παρουσιάζει (από 24/12) την παράσταση «Cabaret Chaotique» στο «Casablanca Music Hall»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης