Αυτή είναι η νέα πολυτελής έπαυλη που αγόρασε ο Έλτον Τζον στη μισή τιμή!

Αυτή είναι η νέα πολυτελής έπαυλη που αγόρασε ο Έλτον Τζον στη μισή τιμή!

Ο 68χρονος τραγουδοποιός βρήκε στο Μπέβερλι Χιλς το χώρο όπου θα στεγάσει την ευτυχία του με τον 52χρονο σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις

Αυτή είναι η νέα πολυτελής έπαυλη που αγόρασε ο Έλτον Τζον στη μισή τιμή!
Σε τιμή ευκαιρίας φαίνεται ότι αγόρασε την νέα έπαυλη που θα στεγάσει την ευτυχία του ίδιου, του συζύγου του, Ντέιβιντ Φέρνις και των δύο παιδιών τους, ο Βρετανός τραγουδοποιός Έλτον Τζον. Η αρχοντική τεράστια βίλα βρίσκεται σε μια έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων στο Μπέβερλι Χιλς και αποτελείται από επτά κύρια μεγάλα υπνοδωμάτια, τρία μικρότερα για το προσωπικό, δέκα μεγάλα μπάνια και δώδεκα μικρότερα, μία βιβλιοθήκη, κελάρι κρασιών, κινηματογράφο, γυμναστήριο, πισίνα, γκαράζ, χωρητικότητας έντεκα αυτοκινήτων, εννέα τζάκια και μια τεράστια τραπεζαρία.

Κλείσιμο


Η μεσογειακής αρχιτεκτονικής έπαυλη, που κατασκευάστηκε το 2001, αποτελείται από τρεις ορόφους, στους οποίους οι ένοικοί της μεταφέρονται με ασανσέρ και ήταν ιδιοκτησίας του συνιδιοκτήτη της εταιρείας μόδας Guess, Armand Marciano. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Variety η έπαυλη βρισκόταν προς πώληση επί τέσσερα χρόνια, με αρχική τιμή 63 εκατομμύρια δολάρια, όμως, με το πέρασμα του χρόνου και την έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές, η τιμή έπεσε στα 34 εκατομμύρια δολάρια  και είναι η τελική τιμή που πλήρωσε ο 68χρονος Έλτον Τζον για να την αποκτήσει.



Η συνολική περιουσία του Έλτον Τζον υπολογίζεται στα 413 εκατ. δολάρια ενώ ο καλλιτέχνης το 2012 είχε αγοράσει ένα ακόμα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Βρετανός ποπ σταρ και ο σύντροφός του έχουν δύο γιους, τον τετράχρονο Ζάκαρι και τον Ελάιτζα, δύο ετών.




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης