Jack Black: Ο εθισμός στην κοκαΐνη και ο θάνατος του αδερφού του από ΑIDS

Jack Black: Ο εθισμός στην κοκαΐνη και ο θάνατος του αδερφού του από ΑIDS

Συγκλονίζει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός με τις αποκαλύψεις του για την απώλεια του αδερφού του, από τη νόσο του AIDS και τα ταραγμένα εφηβικά του χρόνια

Jack Black: Ο εθισμός στην κοκαΐνη και ο θάνατος του αδερφού του από ΑIDS
«Καταστροφικό», χαρακτήρισε ο κωμικός Jack Black, τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του,
Howard, το 1989. Ο αδερφός του,  Howard, νικημένος από την νόσο του AIDS, έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 31 ετών.

Ο διάσημος κωμικός, αποκαλύπτει πόσο τον επηρέασε η απώλεια του αδερφού του. «Ο αδερφός μου είχε μεγάλη επιρροή πάνω μου! Ήταν εκείνος που με πήγε για πρώτη φορά σε ροκ συναυλία. Ήμουν 11 ετών. Εκείνος 23 ετών. Ήταν τόσο ζωντανός, δημιουργικός και καταπληκτικός. Με βοήθησε να σχηματίσω το γούστο μου για τη μουσική», είπε ο 46χρονος ηθοποιός στο Parade.
Κλείσιμο

Στην ίδια συνέντευξή, αποκάλυψε: «Ο θάνατος του αδερφού μου δεν συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη...Ήταν μόνο 31 ετών. Τόσο νέος. Είναι σαν να μας έκλεψαν κάτι πολύτιμο. Ήταν καταστροφικό!». Η μητέρα του, ποτέ δεν κατάφερε να συμφιλιωθεί με την απώλεια του γιου της.

Ο εθισμός στα ναρκωτικά

Εκτός από την απώλεια του μεγαλύτερου αδερφού του, άλλο ένα γεγονός που τον πλήγωσε στην παιδική του ηλικία, ήταν το διαζύγιο των γονιών του. ΄Ηδη από δέκα του χρόνια, o Jack είχε εθιστεί στην κοκαΐνη. «Είχα πολλά προβλήματα με την κοκαΐνη. Έκανα παρέα με κάτι σκληρούς τύπους και φοβόμουν να πάω στο σχολείο, γιατί ένας από αυτούς ήθελε να με σκοτώσει!», είπε για τα ταραγμένα χρόνια της εφηβείας του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης