Αίας Μανθόπουλος: «Στα μαχαίρια» με την πρώην του για τον πύργο στα Καρπάθια Όρη

Αίας Μανθόπουλος: «Στα μαχαίρια» με την πρώην του για τον πύργο στα Καρπάθια Όρη

O δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του, βρίσκονται στα «μαχαίρια», για τον εντυπωσιακό πύργο που αγόρασαν στα Καρπάθια Όρη, στη Ρουμανία, τον οποίο μετέτρεψαν σε ξενοδοχείο

  Αίας Μανθόπουλος: «Στα μαχαίρια» με την πρώην του για τον πύργο στα Καρπάθια Όρη
«Βρε Αία, βρε Αία», έλεγε κάθε τόσο, ο αξέχαστος Νίκος Σεργιανόπουλος στην κλασική πια ελληνική σειρά, «Δύο Ξένοι». Ο τηλεοπτικός Αίας δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο, γνωστό στο ευρύ κοινό από τους ρόλους του σε σειρές, όπως «Άφρικα», «Καρέ της Ντάμας», «Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα», και από guest  που είχε πραγματοποιήσει στους «Απαράδεκτους » (στον ρόλο του πιλότου) και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το τελευταίο διάστημα, ο Αίας Μανθόπουλος απασχόλησε τα Μέσα, με το διαζύγιο του, από την σύζυγό του Στέλλα Τσιάτσιου. Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso», ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του, βρίσκονται στα «μαχαίρια», για τον εντυπωσιακό πύργο που αγόρασαν στα Καρπάθια Όρη, στη Ρουμανία, τον οποίο μετέτρεψαν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο.

Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο ακίνητο, είναι γνωστό στην περιοχή ως το «Σπίτι με τα πιάτα», λόγω  της εξωτερικής του διακόσμησης με πορσελάνινα πιατάκια. Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο το 2005 και το ανακαίνισε – σύμφωνα με το δημοσίευμα- με δάνειο, που πήρε ο γνωστός ηθοποιός.

Σήμερα και οι δύο διεκδικούν το  ξενοδοχείο, μιας και αυτό αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Στέλλα Τσιάτσιου, ο Αίας Μανθόπουλος έχει πάρει τα κλειδιά του οικήματος και της έχει απαγορεύσει την είσοδο. Ίσως η λύση, να δοθεί στα δικαστήρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης