Kate Winslet: «Ανέβασε» στο facebook τις ρυτίδες της στη «μάχη» κατά του bullying

Kate Winslet: «Ανέβασε» στο facebook τις ρυτίδες της στη «μάχη» κατά του bullying

Η ηθοποιός κάλεσε τους θαυμαστές της να αγαπήσουν τους εαυτούς τους, με όλα τους τα ψεγάδια

Kate Winslet: «Ανέβασε» στο facebook τις ρυτίδες της στη «μάχη» κατά του bullying
Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται χωρίς ίχνος μέικ-απ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός, Kate Winslet, καλώντας παράλληλα τους θαυμαστές της να αγαπήσουν τους εαυτούς τους, με όλα τους τα ψεγάδια.

«Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στο δέρμα μου αλλά σήμερα θέλω να κοιτάξετε πέρα από αυτές», έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και απευθυνόμενη στους θαυμαστές της συνέχισε: «Θέλω να αποδεχθώ και να αγκαλιάσω τον πραγματικό μου εαυτό και θέλω και εσείς να αποδεχθείτε το ποιοι πραγματικά είστε, όπως κι αν είστε και να αγαπήσετε τους εαυτούς σας, όπως ακριβώς είστε».

Κλείσιμο
Μάλιστα, η Winslet ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να μοιραστούν την ανάρτησή της και το μήνυμα που στέλνει, τονίζοντας ότι εκείνη δεν θα είναι πια «θύμα» αρνητικών σχολίων αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση.

«Διαδώστε το μήνυμα παντού και αφήστε το να φτάσει στους επικριτές σας για να μάθουν ότι δεν σας νοιάζει καθόλου για τα αρνητικά τους σχόλια και πως έχετε επιλέξει να μην είστε πια θύματα αυτών των "bullies" που σας κοροϊδεύουν για την εξωτερική σας εμφάνιση, την εθνικότητα», πρόσθεσε.

Η φωτογραφία της Winslet «ανέβηκε» στο facebook την Πέμπτη και μέχρι στιγμής περισσότερα από 20.000 άτομα την έχουν μοιραστεί -μαζί με το σχόλιο που τη συνοδεύει- στο Διαδίκτυο, ενώ κάτω από την ανάρτηση χιλιάδες γυναίκες έχουν «ανεβάσει» τις δικές τους φωτογραφίες. Χωρίς μακιγιάζ και χαμογελώντας γυναίκες κάθε ηλικίας λένε «μπράβο» στην Kate και λαμβάνουν θέση «μάχης» στο πλευρό της.

Μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κate


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωσε ότι πλέον έχει αυτοπεποίθηση για το σώμα της και πως ανυπομονεί να γιορτάσει τα 40 της χρόνια φορώντας ένα μπικίνι. 

Η φωτογραφία που «ανέβασε» στο facebook

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης