Δείτε το απίστευτο σιθρού φόρεμα της συζύγου του Boris Becker

Δείτε το απίστευτο σιθρού φόρεμα της συζύγου του Boris Becker

Η Lilly Kerssenberg αφήνει ελάχιστα στην φαντασία με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, σε νυχτερινή έξοδο της με τον σύζυγό της και παγκόσμιο σταρ του τένις

Δείτε το απίστευτο σιθρού φόρεμα της συζύγου του Boris Becker
Η Lilly Kerssenberg, πρώην μοντέλο και σύζυγος του παγκόσμιου σταρ του τένις, Boris Becker, τράβηξε όλα τα βλέμματα σε κοινή νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο


Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, η Lilly περπάτησε στους δρόμους με ένα μίνι διάφανο φόρεμα το οποίο άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της. Το φόρεμα ανέδειξε με λευκά ψηλοτάκουνα ενώ κρατούσε μία μαύρη δερμάτινη τσάντα. Η 36χρονη με τις αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές 20άρες, κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα, εκτός από του άνδρα της, που φαίνεται ότι έχει συνηθίσει την ομορφιά της. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες, ο Boris Becker φαίνεται να χασμουριέται!


Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Amadeus, ο οποίος σήμερα είναι πέντε ετών. «Μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του. Έχει πάρει τα μάτια του και την μύτη του ενώ σε εμένα μοιάζει στα αυτιά», είχε πει για τον γιο της, σε παλαιότερη της συνέντευξη, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «μικρό Boris».


Ο Boris έχει άλλα τρία παιδιά. Δύο από τον πρώτο γάμο του με την ηθοποιό και μοντέλο, Barbara Becker, τον 20χρονο Noah και τον 15χρονο Elias. Επίσης έχει μία κόρη, την 15χρονη Anna, που απέκτησε με την Angela Ermakova, μοντέλο από τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης