Πιρς Μπρόσναν: «Θα ήθελα να δω έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ»

Πιρς Μπρόσναν: «Θα ήθελα να δω έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ»

Ο 62χρονος ενσάρκωσε τον πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες μέσα σε διάστημα επτά χρόνων

Πιρς Μπρόσναν: «Θα ήθελα να δω έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ»
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πιρς Μπρόσναν αποκάλυψε πως θα του άρεσε να υπάρξει κάποια στιγμή ένας ομοφυλόφιλος Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θεωρεί πως οι παραγωγοί της γνωστής σειράς ταινιών συμμερίζονται την άποψή του.

Ο 62χρονος ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον μυστικό πράκτορα 007 από το 1995 ως το 2002 σε τέσσερις ταινίες, είπε ακόμα πως θα του άρεσε να υποδυθεί τον πρώτο μαύρο Τζέιμς Μποντ ο Βρετανός ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα. 

Κλείσιμο
Όταν δε ρωτήθηκε από το περιοδικό «Details» για το ενδεχόμενο ενός ομοφυλόφιλου πράκτορα 007, είπε χαρακτηριστικά: «Εννοείται, γιατί όχι; Βασικά, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να συμβεί, δε νομίζω πως η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι θα το επέτρεπε ποτέ. Αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ας ξεκινήσουμε με έναν σπουδαίο μαύρο ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ. Ο Ίντρις Έλμπα σίγουρα έχει τα προσόντα. Αλλά νομίζω πως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα μείνει στον ρόλο για αρκετό καιρό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Γκρεγκ έχει υπογράψει για την πραγματοποίηση μίας ακόμα ταινίας μετά το «Spectre», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες αργότερα φέτος. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως μετά το πέρας του συμβολαίου του, θα ήθελε να αποχωρήσει από το ρόλο του Βρετανού πράκτορα 007.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης