Daisy Lowe: Είμαι μόνη καιρό και όχι όσο ενεργή σεξουαλικά θα ήθελα

Daisy Lowe: Είμαι μόνη καιρό και όχι όσο ενεργή σεξουαλικά θα ήθελα

H μελαχρινή μούσα του οίκου Agent Provocateur και κόρη του ρόκερ Gavin Rosedale περνάει μοναξιές

Daisy Lowe: Είμαι μόνη καιρό και όχι όσο ενεργή σεξουαλικά θα ήθελα
Είναι μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες του βρετανικού celebrity system. Μοντέλο, ηθοποιός και ενίοτε DJ, η Daisy Lowe, επανέφερε τις καμπύλες στη μόδα.
Σέξι, δυναμική, λίγο πανκ αλλά και απίστευτα γλυκιά, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο δύσκολους με τα πλούσια προσόντα της.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα The Guardian μιλάει για την δυσκολία της να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της - του οποίου την ταυτότητα έμαθε στα 15 της- αλλά και για την ακατάσχετη μανία της να ξοδεύει ότι κερδίζει και έτσι όπως η ίδια δηλώνει «έχω μια γεμάτη ντουλάπα».
Κλείσιμο

Τα παιδικά της όνειρα δεν είχαν βέβαια σχέση με τη μόδα, ήθελε να γίνει δικηγόρος αλλά γρήγορα το μόντελινγκ την κέρδισε.
«Όταν έγινα 19 χρονών αποφάσισα να σταματήσω να διαβάζω αυτά που γράφονται για μένα» είπε.

«Έχω κάνει γυμνά γιατί πιστεύω ότι η γυναικεία φύση πρέπει να εξυμνείται. Με χαρακτηρίζουν μοντέλο με καμπύλες, αλλά νομίζω ότι οι κανονικές γυναίκες με καμπύλες πρέπει να εκνευρίζονται με αυτό. Απλά δεν είμαι πετσί και κόκκαλο όπως τα περισσότερα μοντέλα».


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την προσωπική της ζωή δήλωσε πως «είμαι πολύ αισθησιακή σαν άνθρωπος και μου αρέσουν τα χάδια. Αλλά είμαι μόνη μου τόσο καιρό που η σεξουαλική μου ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελα». 




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης