Δείτε φωτογραφίες: Το Πάσχα των επωνύμων στην Αράχωβα

Δείτε φωτογραφίες: Το Πάσχα των επωνύμων στην Αράχωβα

Ο καιρός οδήγησε πολλούς να επιλέξουν βουνό, αντί για θάλασσα - Κώστας Σόμμερ και Βλάσης Χολέβας... τίμησαν τον Παρνασσό

Δείτε φωτογραφίες: Το Πάσχα των επωνύμων στην Αράχωβα
Οι χαμηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών ήταν "δώρο Θεού" για τους λάτρεις του σκι και και του σνόουμπορντ.

Τι κι αν τις ημέρες του Πάσχα οι νησιώτες υποδέχονται τους πρώτους τουρίστες, σηματοδοτώντας και την αρχή της τουριστικής περιόδου! Τι κι αν καποιοι Έλληνες celebrities αναμένουν καρτερικά το Πάσχα, για να κάνουν επίσημα τις πρώτες τους... βουτιές;

Κλείσιμο
Το χιόνι που κάλυψε τις προηγούμενες ημέρες τις κορυφές του Παρνασου, άλλαξε τα σχέδια σε ορισμένους celebrities, που επέλεξαν βουνό και όχι κάποιο κοσμοπολίτικο νησί για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Απο τη μια ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και από την άλλη ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσης Χολέβας με την οικογένειά του, εκμεταλλεύτηκαν τις χαμηλές θερμοκρασίες και επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στην Αράχωβα, μόλις λίγα χιλιόμετρα απο το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.



Το πρωί του Μ. Σαββάτου βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στο σκι.

Άλλωστε, ο Κώστας Σόμμερ καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα συνήθιζε να βρίσκεται στην Αράχωβα, προκειμένου να ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι, το σνόουμπορντ.

Άλλες φορές συνηθίζει να έρχεται με τη μητέρα του και άλλες φορές με αγαπημένους του φίλους.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr τον εντόπισε με τον επιστήθιο φίλο του, Γιώργο.





Την ίδια μέρα βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο και ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων Βλάσης Χολέβας μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγό του, Άννα Βελοσόφσκι και την 4χρονη κόρη τους Ιζαμπέλα-Σοφία.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από χρόνια στο Μαϊάμι κατα τη διάρκεια διακοπών τους, παραμένει ακόμη και σήμερα ένα απο τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η Αράχωβα αποτελεί έναν απο τους αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς του ζεύγους.

Η υπερβολική πτώση της θερμοκρασίας τις προηγούμενες ημέρες και η απροσδόκητη χιονόπτωση, λειτούργησαν καταλυτικά, για να βρεθούν στην Αράχωβα απο τις αρχές της Μ. Εβδομάδας.





































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης