Το People το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο είναι στο ΘΕΜΑ

Το People το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο είναι στο ΘΕΜΑ

Το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες, κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ.


Το People το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο είναι στο ΘΕΜΑ

Το People είναι το μέσο που εδώ και 40 χρόνια οι ίδιοι οι celebrities εμπιστεύονται για να μοιραστούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

                  

Κλείσιμο

Διαβάστε στο ολοκαίνουργιο τεύχος του People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα:

Μαρία Έλενα Κυριάκου : «Δεν θέλω να γεράσω μόνη»




Η νικήτρια του ελληνικού τελικού της
Eurovision, Μαρία Έλενα Κυριάκου, στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τη θριαμβευτική βραδιά. Η συμβουλή της Δέσποινας Βανδή, το δυνατό της προαίσθημα πριν τον τελικό, τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον μαέστρο της και τι θα έκανε εάν τα παιδιά της αντίθετα στο να παντρευτεί το σύντροφό της.

Να τους ζήσει!


Οι πρώτες ημέρες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου με τη νεογέννητη κορούλα της. Η ανείπωτη χαρά, οι ευχές από φίλους και συνεργάτες, η αντίδραση των παιδιών και η επιστροφή στο σπίτι.

Χρήστος Δάντης : «Ο γάμος είναι ένα στοίχημα»



Ο Χρήστος Δάντης στην πιο ώριμη στιγμή του, μιλάει για τους τέσσερις γάμους του και τα τρία του παιδιά, τη στιγμή που θέλησε να κάψει το παρελθόν του, τη δικαστική διαμάχη για το «My Number One».

Χριστίνα Μαραγκόζη : «Συγχωρώ ακόμα και όσους μου κάνουν κακό»


Η Χριστίνα Μαραγκόζη μιλά για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, αλλά και τη στάση που κράτησε μετά το διαζύγιό της από τον Αντώνη Βαρδή, το οποίο την έκανε να εκπλαγεί δυσάρεστα με κοντινά της πρόσωπα. Τι αποκαλύπτει για την 11χρονη κόρη της, Εβίτα, και γιατί της αρνήθηκε να συμμετέχει στο The Music School.

Οι νέες προκλήσεις στη ζωή του Ewan McGregor


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας - σύμβολο των 90’
s, Trainspotting γίνεται 44 και είναι ήδη ένας μύθος του Hollywood. Η γνωριμία του και ο γάμος με την ελληνικής καταγωγής, Eve Mavrakis, οι τέσσερις κόρες και το στοίχημα να πρωταγωνιστήσει στο sequel του Trainspotting.

Ξεχάστε τη Britney Spears που ξέρατε!


Το κορίτσι – θαύμα της pop έχει αφήσει πίσω τους «εφιάλτες» της και εξομολογείται για τη νέα της ζωή δίπλα στο σύντροφό της, Charlie Ebersol, και τα δύο αγόρια της, Jayden και Preston. Περιγράφει τη χαλαρή της καθημερινότητα και το όνειρό της να αποκτήσει και μια κόρη.

 

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Μην το χάσετε.



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης