Ο Έλτον Τζον κυκλοφορεί με τσάντα των Dolce & Gabbana παρά το μποϊκοτάζ!

Ο Έλτον Τζον κυκλοφορεί με τσάντα των Dolce & Gabbana παρά το μποϊκοτάζ!

Εκπρόσωπος του Βρετανού τραγουδιστή έδωσε διευκρινιστικές εξηγήσεις

Ο Έλτον Τζον κυκλοφορεί με τσάντα των Dolce & Gabbana παρά το μποϊκοτάζ!
Μόλις μία ημέρα αφότου κήρυξε μποϊκοτάζ μέσω του Διαδικτύου στους διάσημους Ιταλούς σχεδιαστές Dolce & Gabbana, ο Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής Έλτον Τζον, θεάθηκε να μπαίνει σε στούντιο φωτογράφισης στο Λος Άντζελες κρατώντας μια τσάντα του γνωστού οίκου μόδας.

Τα Βρετανικά μέσα δημοσίευσαν την είδηση και τις σχετικές φωτογραφίες με τον εύγλωττο τίτλο: «Τελείωσε κιόλας το μποϊκοτάζ Έλτον;». Όμως, ο εκπρόσωπος του 67χρονου τραγουδιστή δήλωσε, ότι ναι μεν κυκλοφόρησε ο Έλτον Τζον με την επίμαχη τσάντα, αλλά δεν πήγε να ψωνίσει από τον ιταλικό οίκο και σε καμία περίπτωση δεν αναίρεσε το κάλεσμα για μποϊκοτάζ στα ρούχα των Ιταλών σχεδιαστών.

Κλείσιμο


Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι δύο Ιταλοί σχεδιαστές, που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, σε συνέντευξη που έδωσαν στο Ιταλικό περιοδικό Panorama, κατέκριναν τα ομόφυλα ζευγάρια που αποκτούν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αποκαλώντας αυτά τα παιδιά «συνθετικά».



Αμέσως, ο Έλτον Τζον, που έχει παντρευτεί τον 52χρονο σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις και έχουν αποκτήσει, μέσω παρένθετης μητέρας, δύο παιδιά, έγινε έξαλλος και κάλεσε τους διάσημους φίλους του στο Διαδίκτυο να μποϊκοτάρουν τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Gabbana.



Ο 67χρονος τραγουδιστής έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Πώς τολμάτε να αναφέρεστε στα όμορφα παιδιά μου ως "συνθετικά"; Και ντροπή σας να κουνάτε επικριτικά το δάχτυλο σας στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ένα θαύμα που επέτρεψε σε πλήθος ανθρώπων που αγαπιούνται, ομοφυλόφιλους και straight, να εκπληρώσουν το όνειρό τους να κάνουν παιδιά»! 

Μέχρι σήμερα 66.000 χρήστες στηρίζουν τον Βρετανό τραγουδιστή στο κάλεσμα του για μποϊκοτάζ του γνωστού οίκου με το #BoycottDolceGabbana και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και πολλοί celebrities, φίλοι του Έλτον Τζον, όπως η πρώην τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε ότι το γεγονός πως κρατούσε μια τσάντα από τους Dolce & Gabbana δεν θα πρέπει να υποβαθμίσει το μήνυμα για το μποϊκοτάζ που θέλει να στείλει ο Έλτον Τζον.

Ο Stefano Gabbana σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την έκκληση του Έλτον Τζον για μποϊκοτάζ στον ιταλικό οίκο μόδας «φασιστική συμπεριφορά».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης