Η Ντόροθι Κινγκ αποθεώνει τον Βαρουφάκη που «άδειασε» δημοσιογράφο της WSJ

Η Ντόροθι Κινγκ αποθεώνει τον Βαρουφάκη που «άδειασε» δημοσιογράφο της WSJ

Ο Νίξον έγραψε στο Twitter ότι η ελληνική κυβέρνηση υποχώρησε από τις θέσεις της, δέχθηκε να συζητήσει με την τρόικα και προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα

Η Ντόροθι Κινγκ αποθεώνει τον Βαρουφάκη που «άδειασε» δημοσιογράφο της WSJ
Η διάσημη αρχαιολόγος, Ντόροθι Κινγκ, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για την χώρα μας, αλλά ούτε και για τη νέα κυβέρνηση, εκφράζοντας σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο, μέσα από το Twitter, τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της για τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σήμερα, η Κινγκ χρησιμοποίησε ξανά τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει τη στήριξή της στον κ. Βαρουφάκη, τον οποίο αποθεώνει, επειδή τα έβαλε με τον γνωστό δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον.

Κλείσιμο
Ο Νίξον 
έγραψε στο Twitter ότι η ελληνική κυβέρνηση υποχώρησε από τις θέσεις της, δέχθηκε να συζητήσει με την τρόικα και προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα.

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ απάντησε άλλη μια φορά στον Νίξον, γράφοντας: «Ίσως θα έπρεπε να τσεκάρεις ξανά ποιος υποχώρησε. Αφού σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα, αυτή είναι».

Στη συνέχεια ήρθε το «τιτίβισμα» της  Ντόροθι Κινγκ η οποία ανάρτησε στο Twitter το tweet του Βαρουφάκη, γράφοντας πως είναι ένας «macho» υπουργός και ο ήρωάς της.

Το tweet του Βαρουφάκη


Το tweet του Νίξον



... και το «τιτίβισμα» της Κινγκ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης