Το νέο τεύχος του “People”, του μεγαλύτερου περιοδικού παγκοσμίως

Το νέο τεύχος του “People”, του μεγαλύτερου περιοδικού παγκοσμίως

Το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες, κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ.

Το νέο τεύχος του “People”, του μεγαλύτερου περιοδικού παγκοσμίως

Το People είναι το μέσο που εδώ και 40 χρόνια οι ίδιοι οι celebrities εμπιστεύονται για να μοιραστούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

 

Κλείσιμο

Διαβάστε στο ολοκαίνουργιο τεύχος του People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα:

 

Το στοίχημα του «Ηρακλή»



Ο Σάκης Ρουβάς, η Ρούλα Πατεράκη, η Ναταλία Δραγούμη, η Ελένη Ρουσινού, η Αγορίτσα Οικονόμου και όλη η ομάδα των ηθοποιών της θεατρικής υπερπαραγωγής «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες φωτογραφίζονται αποκλειστικά για το people και εξηγούν πως μια ομάδα από πολλοί διαφορετικούς μεταξύ τους καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το πολυσυζητημένο πρότζεκτ που αναμένεται να είναι η παράσταση της χρονιάς.

 

Νίνα Λοτσάρη : "Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου μετά το διαζύγιό μου"


Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Casablanca music hall, η εντυπωσική performer ανοίγει την καρδιά της στο People και μιλάει για την σχέση που έχει σήμερα με τον τέως σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τις κόρες της όσο μεγαλώνουν, τις αποφάσεις που έχει πάρει για το μέλλον, αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσει για έναν μεγάλο έρωτα.

 

Bill Cosby : Οι γυναίκες που τον "καίνε"


Ο διάσημος πατέρας της αμερικανικής τηλεόρασης, καλείται να απολογηθεί, καθώς οι γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση συνεχώς αυξάνονται. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά και η κοινή γνώμη τον καλούν να δώσει την δική του απάντηση, ενώ εκείνος προς το παρόν σιωπά. Τι κρύβεται πίσω από την πτώση;

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης :

"Με την γυναίκα μου δεν έχουμε ζήσει χώρια ούτε μια μέρα"


Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας "Ο κοινός παρονομαστής", ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξεκαρδιστικά ειλικρινής και αφοπλιστικά αθώος, ξετυλίγει το κουβάρι που λέγεται “ηθοποιός” πείθοντάς μας ότι πρόκειται για έναν κανονικό άνθρωπο. Έστω και αν αλλάζει καθημερινά αρκετά κοστούμια ρόλων. O Βλαδίμηρος μιλάει για την οικονομική καταστροφή που τον οδήγησε στο να πουλήσει δυο σπίτια, αλλά και την σχέση ζωής με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, τις στιγμές που σκέφτηκαν ακόμα και το χωρισμό, αλλά και όλα αυτά που τους κρατούν μαζί.

Μάνια Ντέλου : “Δημιουργώντας τις πιο «pop art» τούρτες της πόλης”



Η γνωριμία της Μάνιας με την Τζωρτζίνα Έλληνα έγινε η αφορμή να φτιάξουν την πρώτη τούρτα-υπερπαραγωγή και να ξυπνήσουν ένα ταλέντο στο οποίο ποτέ πριν δεν είχαν δώσει σημασία. Ένα
tweet της καλής φίλης της Μάνιας, Δέσποινας Βανδή, ήταν αρκετό να ξυπνήσει το ενδιαφέρον για τις γλυκές τους δημιουργίες. Λίγους μήνες μετά απέκτησαν και το δικό τους χώρο: το jar by sweet mates στο Ψυχικό είναι ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που κατάφερε να ανάγει τα γλυκά σε τέχνη!

 

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Μην το χάσετε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης