Kim Kardashian: Με τον Kanye προσπαθούμε για δεύτερο παιδί

Kim Kardashian: Με τον Kanye προσπαθούμε για δεύτερο παιδί

Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για την κόρη της και αποκάλυψε ότι στα τέσσερα της χρόνια έβγαλε την πρώτη της selfie φωτογραφία

Kim Kardashian: Με τον Kanye προσπαθούμε για δεύτερο παιδί
Η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι προσπαθεί να κάνει και δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της Kanye West. Η διάσημη τηλεπερσόνα που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αυστραλία για να προωθήσει το νέο της άρωμα «Fleur Fatale» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την έντονη επιθυμία της να χαρίσει στην κόρη της ένα αδερφάκι.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Το προσπαθούμε», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για την ενός έτους North West: «Της αρέσει πολύ η μουσική. Παρακολουθεί μαθήματα μουσικής και όποτε ακούσει ένα τραγούδι ακολουθεί το ρυθμό χορεύοντας και προσπαθεί να συλλαβίσει τραγουδιστά ότι ακούει».

Κλείσιμο
Είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαμάς Kim ότι η μικρή αγαπάει τη μουσική όπως ο μπαμπάς της. Τι θα γίνει όμως αν αρχίσει να μοιάζει στη μαμά της;

Μώπως θα αρχίσει να βγάζει selfie φωτογραφίες και να εκτίθεται στα ΜΜΕ. Οπως αποκάλυψε η ίδια η Kardashian έβγαλε την πρώτη της selfie φωτογραφία όταν ήταν τεσσάρων ετών. «Έβγαλα την πρώτη μου selfie φωτογραφία το 1984 και όπως βλέπετε ακόμα συνεχίζω να βγάζω».


Η Kim Kardashian όταν ήταν τεσσάρων ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης