Με κορμάκι και κίτρινες γόβες η Conchita

Με κορμάκι και κίτρινες γόβες η Conchita

Απαστράπτουσα εμφάνιση στο G-A-Y club του Λονδίνου

Με κορμάκι και κίτρινες γόβες η Conchita
Η νίκη της στην Eurovision 2014 με το τραγούδι Rise Όπως Φοίνιξ έκανε τη φήμη της να «σπάσει» τα όρια της χώρας της, της Αυστρίας και να γίνει περιζήτητη και αγαπητή σε όλο τον κόσμό.
 
Ο λόγος για την Conchita Wurst, του Tom Neuwirth δηλαδή που… έγινε drag queen, που εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο διάσημα club του Λονδίνου, στο GAY.

Κλείσιμο

 
Η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης έδωσε το δικό της εντυπωσιακό show στο club του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου, όπου την παρουσίασε ο φίλος της, Graham Norton.


 
Με ένα μαύρο κορμάκι με πούλιες, διχτυωτό καλσόν και κίτρινες γόβες, η Conchita έβγαλε επί σκηνής όλη της την ενέργεια, ενώ στο τέλος θαυμαστής της της έδωσε και μια τεράστια ανθοδέσμη!


 
Έδειξε δε ότι νιώθει τόσο άνετα στο Λονδίνο σαν το σπίτι της: «Το να περπατάω στο Λονδίνο είναι τόσο ωραίο! Το νιώθω ήδη σαν το δεύτερο σπίτι μου καλημέρα #theunstoppables».


 
Νωρίτερα, παραχώρησε στον Graham Norton, ο οποίος έδειξε ανοιχτά την υποστήριξή του στο πρόσωπό της.
 
Στην εν λόγω συνέντευξη, η drag queen αποκάλυψε ότι ο Elton John και ο σύντροφός του, Dave Furnish της έστειλαν ανθοδέσμη για να την συγχαρούν για τη νίκη της, αλλά και ότι της έστειλε Tweet η Cher: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με το tweet», στο οποίο της είχε γράψει:  «αγάπη μου αξίζεις ένα καλύτερο όνομα και μια καλύτερη περούκα».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης