Σεξ, υποκλοπές, απιστίες και ξανά σεξ με τον 007

Σεξ, υποκλοπές, απιστίες και ξανά σεξ με τον 007

Καυτές λεπτομέρειες για το ερωτικό τρίγωνο αποκαλύπτονται μέσα από τη δίκη για τις παράνομες τηλεφωνικές υποκλοπές από τη News Corp του Ρούπερτ Μέρντοχ

Σεξ, υποκλοπές, απιστίες και ξανά σεξ με τον 007
Σεξ, συνωμοσίες, εξώγαμα, απιστίες κι άλλο σεξ, απειλές, ερωτικά τρίγωνα, σαρκαστικά μηνύματα, ακόμα περισσότερο σεξ. Και όλα αυτά με το σοβαρό περιτύλιγμα μιας πολύκροτης δίκης παράνομων τηλεφωνικών υποκλοπών η οποία κατάφερε να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα από όσα είχαν ξεβράσει στη δημοσιότητα οι μυστικές απομαγνητοφωνήσεις για το ερωτικό τρίο ανάμεσα στον Τζουντ Λο, τη Σιένα Μίλερ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.

«Γεια. Εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι στο “Groucho” (σ.σ.: κλαμπ) με τον Τζουντ. Σ' αγαπώ». Ηταν η φωνή της Σιένα Μίλερ και το «σ' αγαπώ» απευθυνόταν στον κινηματογραφικό Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ δεν είχε ακόμη χωρίσει οριστικά τον αρραβωνιαστικό της Τζουντ Λο μετά το παραστράτημά του με την νταντά των παιδιών του.

Κλείσιμο
Ολοι όσοι ήταν μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου έπαιζαν και ξανάπαιζαν οι κασέτες με τις συνομιλίες από το σκάνδαλο των υποκλοπών το άκουσαν. Συμπεριλαμβανομένου και του Τζουντ Λο, ο οποίος μπορεί τότε να ήξερε τι συνέβαινε, ωστόσο ποτέ δεν το είχε ακούσει με τα ίδια του τα αφτιά...
«Γεια. Εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι στο “Groucho” (σ.σ.: κλαμπ) με τον Τζουντ. Σ' αγαπώ».
Εξουθενωμένος, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και ανέκφραστο, κενό βλέμμα, καθώς μπαινοβγαίνει στις δικαστικές αίθουσες, ο Τζουντ Λο τις τελευταίες εβδομάδες ξαναζεί τις δυσάρεστες στιγμές του 2005 με αφορμή τις ακροαματικές διαδικασίες της δίκης για τα παγιδευμένα τηλέφωνα της News Corp του μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοχ. Οπως ακριβώς μια χιονοστιβάδα συμπαρασύρει στο διάβα της τα πάντα, η δίκη αυτή μέρα με τη μέρα ξεθάβει όλα όσα ο γοητευτικός ηθοποιός και οι γυναίκες της ζωής του πάσχιζαν να ξεχάσουν.

Οι πηχυαίοι τίτλοι με θέμα τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με την νταντά των παιδιών του ενόσω ήταν αρραβωνιασμένος με τη Σιένα Μίλερ στα εξώφυλλα των σαρκοβόρων κίτρινων εντύπων της Βρετανίας ξαναζωντανεύουν, τα απαξιωτικά βλέμματα των ηθικολόγων συμπατριωτών του επιστρέφουν και οι επικριτικοί ψίθυροι πίσω από την πλάτη του δυναμώνουν.

Οπως τότε, το 2005, όταν σύσσωμος ο κόσμος του θεάματος φαινόταν μάλλον να διασκεδάζει με τις ατασθαλίες του Λο, οι οποίες αποκαλύπτονταν σε συνέχειες σαν φωτορομάντζο αυστηρά ακατάλληλο διά ανηλίκους. Οι συνθήκες δε κάτω από τις οποίες αυτές οι αποκαλύψεις συντελούνταν γαργαλούσαν ενοχλητικά το νευρικό σύστημα των πρωταγωνιστών, αφού υπήρχαν περιπτώσεις -όταν οι εμπλεκόμενοι δεν έβγαιναν μόνοι τους στα κανάλια- όπου κανείς δεν μπορούσε να ξέρει τις λεπτομέρειες. Κι όμως τις ήξεραν πολλοί.

Το διάστημα μεταξύ 2005 και 2006 η Σιένα Μίλερ έχει παραδεχθεί ότι είχε φτάσει στα πρόθυρα της παράνοιας, αφού πίστευε ότι κάποιος από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον πουλούσε πληροφορίες στις εφημερίδες. «Μάζευα στο σαλόνι τη μαμά μου, την αδελφή μου, την κολλητή μου και το αγόρι μου και τους έλεγα ότι κάποιος λέει ψέματα, πουλάει πληροφορίες και καλά θα κάνει να το παραδεχθεί», θυμάται.
Η δραστήρια νταντά περιέγραψε με κάθε βρόμικη λεπτομέρεια τη σεξουαλική της σχέση με τον σταρ στα media
«Αρχισα να υποψιάζομαι πως κάτι συμβαίνει με το τηλέφωνο όταν ξαφνικά έπεφτε η γραμμή και ενώ μου έλεγαν πως είχαν αφήσει μηνύματα, δεν τα είχα λάβει ποτέ. Μέσα σε τρεις μήνες είχα αλλάξει τρεις φορές αριθμό κινητού. Υστερα από κάποια δημοσιεύματα που συνδέονταν άμεσα με πράγματα που είχα πει σε κοντινούς μου ανθρώπους μέσω τηλεφώνου άρχισα να κάνω δοκιμές.

Αφηνα ψευδή μηνύματα για να δω αν θα ακολουθήσουν αντίστοιχα ρεπορτάζ στα tabloids», καταλήγει η Μίλερ. Δυστυχώς όμως για την ίδια, η περίπτωση των μηνυμάτων που είχε αφήσει στον Ντάνιελ Κρεγκ κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζουντ Λο, και τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα με αφορμή τις απολογίες των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο των υποκλοπών των οποίων υπήρξε θύμα, δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. «Γεια. Εγώ είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι στο "Groucho" με τον Τζουντ. Σ' αγαπώ», έλεγε η Σιένα στον Ντάνιελ (Τζέιμς Μποντ) Κρεγκ.

Από την άλλη, ο πρωταγωνιστής του «Ταλαντούχου κύριου Ρίπλεϊ» κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα τηλέφωνα όταν πήγαινε κάπου μυστικά και έβλεπε να τον περιμένουν ήδη παπαράτσι.

Αυτό που πραγματικά τον εξέπληξε ήταν όταν έμαθε πρόσφατα ότι άτομο της άμεσης οικογένειάς του είχε δεχθεί αμοιβή για να δώσει στοιχεία για την προσωπική του ζωή στη «News of the World», ενώ αμηχανία τού προκάλεσαν τα αποκαλυπτήρια του σαρκαστικού μηνύματος που είχε αφήσει στον Ντάνιελ Κρεγκ όταν είχε μάθει για την παρηγοριά που είχε προσφέρει στη μνηστή του όσο αυτός διασκέδαζε με την νταντά. «Σ' ευχαριστώ, φίλε. Ελπίζω η Σάσκι (σ.σ.: τότε σύντροφος του Ντάνιελ Κρεγκ) να μην το μάθει». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, όπως ακριβώς έκαναν και οι «δημοσιογράφοι» του Μέρντοχ.

Σεξ με την νταντά

Είναι Φεβρουάριος του 2005. Ο Τζουντ Λο βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της ταινίας «Ολοι οι άνθρωποι του βασιλιά», με τον Σον Πεν και την Κέιτ Γουίνσλετ, και κανονίζει να τον επισκεφθούν τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ. Μαζί τους είναι η 26χρονη νταντά που είχαν προσλάβει για τα Σαββατοκύριακα, ονόματι Ντέιζι Ράιτ, ένας σωματοφύλακας, ένας οδηγός και ακόμη μια νταντά αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η Σιένα Μίλερ, η οποία μόλις έχει πει το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Τζουντ δύο μόλις μήνες νωρίτερα -την ημέρα των Χριστουγέννων- είναι κι αυτή εκεί.
Ο Τζουντ είναι ευλογημένος από τον Θεό εκεί κάτω.
Οι δυο τους μαζί με την νταντά Ντέιζι περνούν ευχάριστα τις μέρες τους κάνοντας παρέα όποτε ο άντρας του σπιτιού δεν είχε γυρίσματα! Οι δύο εβδομάδες της επίσκεψης τελειώνουν γρήγορα και τα παιδιά μαζί με τη συνοδεία τους φεύγουν. Λίγες μέρες αργότερα ο Τζουντ τηλεφωνεί στην Ντέιζι και τη ρωτάει αν θα μπορούσε να ξαναπάει στη Νέα Ορλεάνη μαζί με το ένα του παιδί για μία εβδομάδα τον Μάρτιο καθώς τα άλλα δύο θα πήγαιναν διακοπές με τη μητέρα τους στην Ισπανία. Λίγο καιρό αργότερα όλοι θα μάθουν πώς πέρασε το διάστημα που έμεινε μαζί του.

Η δραστήρια νταντά περιέγραψε με κάθε βρόμικη λεπτομέρεια τη σεξουαλική της σχέση με τον σταρ στα media όταν λίγο μετά την επιστροφή της στο Λονδίνο έχασε και τη δουλειά της και τον έρωτα που νόμισε ότι είχε βρει στο πρόσωπο του -πάντα αρραβωνιασμένου- Τζουντ Λο. Εκτός από τα γραπτά ντοκουμέντα που έσπευσε να μοιράσει ως φέιγ βολάν στις κίτρινες φυλλάδες -για να υπερασπιστεί την τιμή της;- εμφανίστηκε και στην τηλεόραση. Με χαμόγελο και καρφωμένο στον φακό όλο νόημα βλέμμα δήλωσε: «Και δεν είναι καθόλου... μικρός, ξέρετε.

Ο Τζουντ είναι ευλογημένος από τον Θεό εκεί κάτω. Είναι ένας υπέροχος άντρας και το σεξ μαζί του ήταν εκπληκτικό. Δεν ήταν εύκολο να βρισκόμαστε με τη δουλειά του και τα παιδιά που ήταν συνεχώς γύρω μας, αλλά βρισκόμασταν τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα». Αυτό που τόσους μήνες είχε παραμείνει μυστικό ήταν πια παντού. Πληγωμένη από την αδιάφορη απάντηση του Λο, όταν του είπε πως η πρώην γυναίκα του την απέλυσε λίγο καιρό αφότου είχε μάθει τι έγινε -το παιδί που τους είχε δει πήγε και της το ανακοίνωσε μπροστά σε όλους κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με φίλες της-, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Στο μεταξύ η πρώην σύζυγος του Λο, η Φροστ, διασκέδαζε απίστευτα με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ξεκαρδιστική.

Μέσα στα λίγα 24ωρα που ακολουθούν τις γλαφυρές περιγραφές της Ντέιζι για τις επιδόσεις του γοητευτικού Λο, ο αρραβώνας του με την 23χρονη τότε Σιένα Μίλερ αποτελεί πια παρελθόν. Η ίδια, μπερδεμένη, στρέφεται στην πρόθυμη αγκαλιά του Ντάνιελ Κρεγκ, με τον οποίο μόλις είχαν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Χάπια, σφαίρες και 2.000.000 λίρες». Ο Λο το μαθαίνει μέσα από δημοσιεύματα της σκληροπυρηνικά σκανδαλοθηρικής «News of the World».

Νιώθει προδομένος, ζηλεύει και προσπαθεί να την ξανακερδίσει βγαίνοντας στα media μετανιωμένος, εκλιπαρώντας δημόσια τη συγχώρεσή της. Τηλεφωνεί στον Κρεγκ, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε σχέση με την ηθοποιό Σατσούκι Μίτσελ, και ζητά εξηγήσεις. Τα ξαναβρίσκουν, τα χαλάνε και τα ξαναβρίσκουν μέχρι που η Μίλερ παίρνει την απόφαση να απομακρυνθεί οριστικά από τη ζωή του.
Νιώθει προδομένος, ζηλεύει και προσπαθεί να την ξανακερδίσει βγαίνοντας στα media μετανιωμένος
Επειτα από τέσσερα χρόνια ωστόσο, γεμάτα αδιέξοδους έρωτες για τη Μίλερ -με παντρεμένους και μη- και μια περιπέτεια μικρής διάρκειας με το μοντέλο Σαμάνθα Μπιουρκ για τον Τζουντ, η οποία του χάρισε ως ενθύμιο άλλο ένα παιδί, οι δυο τους είναι πάλι μαζί. Πιστός στις συνήθειές του, τα Χριστούγεννα του 2010 της ξανακάνει πρόταση γάμου χαρίζοντάς της ένα βαρύ διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα πιάνο με ουρά. Ολοι περιμένουν ότι θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Το νέο του χωρισμού τους στις αρχές του 2011 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν λένε πως οι έντονοι τσακωμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο, με κυριότερους άξονες διαφωνίας από την πλευρά του Λο τα δύο σκυλιά της Μίλερ, τον Πόργκι και τον Μπες, και την ακαταστασία που προκαλούσαν, και από την πλευρά της Μίλερ οι υπερβολικά αρμονικές σχέσεις του Λο με την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ και τον χρόνο που περνούσε με αυτή και τα παιδιά τους. Από την άλλη δεν δίσταζε να δηλώνει πως βρίσκει το γεγονός ότι ο Τζουντ προτιμά να μείνει στο σπίτι από το να βγει, «πραγματικά πολύ βαρετό».

Σήμερα βεβαίως, σταθερά στο πλευρό του νέου συντρόφου της -επίσης ηθοποιού- Τομ Στάριτζ και ούσα και η ίδια μητέρα ενός κοριτσιού δύο ετών έχει αφήσει πίσω της την περιπετειώδη ζωή που έκανε μέχρι πριν από λίγα χρόνια, για την οποία είχε δεχθεί δημόσιες επιπλήξεις από την Ντέιζι, καθώς η τελευταία δεν την έβρισκε αρκετά καλή για τον Τζουντ της καρδιάς της. Ισως να παραήταν καλή και να χαλούσε εκεί το αποτέλεσμα. Ισως πάλι τίποτα να μην είναι τυχαίο. Ούτε και το ότι το «Τζουντ Λο» κάνει ρίμα με το «Βατερλό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης