Νέα Υόρκη: Madonna και Pussy Riot στην ίδια σκηνή

Νέα Υόρκη: Madonna και Pussy Riot στην ίδια σκηνή

Στη συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας - Το ανακοίνωσε ενθουσιασμένη η Madonna 

Νέα Υόρκη: Madonna και Pussy Riot στην ίδια σκηνή
Η βασίλισσα της ποπ Madonna και δύο μέλη των Pussy Riot θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή της συναυλίας που διοργανώνει η Διεθνής Αμνηστία στη Νέα Υόρκη.

«Έχω την τιμή να παρουσιάσω τις δύο μου συντρόφισσες στον αγώνα για την ελευθερία, τη Νάντια και τη Μάσα» ανακοίνωσε η Μαντόνα προσφωνώντας με τα υποκοριστικά τους ονόματα τις Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και Μαρία Αλεχίνα, τα δύο μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot που αποφυλακίστηκαν το Δεκέμβριο.

Κλείσιμο
«Θαυμάζω την τόλμη τους και στηρίζω τη δέσμευσή τους και τις θυσίες που έχουν κάνει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» προσέθεσε.

Η 24χρονη Τολοκονίκοβα και η 25χρονη Αλιόχινα αφέθηκαν ελεύθερες μετά τη αμνηστία που τους χορηγήθηκε από το Κρεμλίνο το Δεκέμβριο και αφού είχαν παραμείνει στη φυλακή για περισσότερους από 21 μήνες επειδή τραγούδησαν μια «πανκ προσευχή» διαμαρτυρίας κατά του Πούτιν στον κύριο καθεδρικό ναό της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Μόσχα.

Όπως ανακοίνωσε ο σύζυγος της Τολοκονίκοβα οι Ρωσίδες δεν θα τραγουδήσουν αλλά «θα εκφωνήσουν μια ομιλία στη συναυλία και θα μιλήσουν για την πολιτική κατάσταση στη Ρωσία και τα ανθρώπινα δικαιώματα εκεί».


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης