Χατζηβασιλείου: Είναι ελπιδοφόρο που κάποιος στην ηλικία του Κωστόπουλου μπορεί να κάνει και πρωινάδικο

Χατζηβασιλείου: Είναι ελπιδοφόρο που κάποιος στην ηλικία του Κωστόπουλου μπορεί να κάνει και πρωινάδικο

Με εξιτάρει πολύ να δω τον Κωστόπουλο στο πρωινό του MEGA»

Χατζηβασιλείου: Είναι ελπιδοφόρο που κάποιος στην ηλικία του Κωστόπουλου μπορεί να κάνει και πρωινάδικο
Με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο», το βράδυ της Πέμπτης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε σε συνέντευξή της για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, αλλά και για τις μεταγραφές που έχουν γίνει στο χώρο της τηλεόρασης.
 
Μιλώντας για το αν φοβάται τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, η παρουσιάστρια του Alpha είπε: «Τέτοιες ανησυχίες δεν έχω. Ας παίξει ότι θέλει απέναντι. Ο κόσμος που επιθυμεί να δει το "Πάμε Πακέτο", θα το δει. Και ο κόσμος που θέλει να δει τούρκικα θα τα δει. Καθένας κάνει τις επιλογές του. Το αν η τηλεθέαση θα είναι τρεις μονάδες παρακάτω ή παραπάνω δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Μόνο μέλημά μας είναι να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των ανθρώπων που απευθύνονται σε εμάς, να είμαστε συνεπείς σε αυτό που έχουμε αναλάβει, να το κάνουμε με αξιοπρέπεια. Από εκεί και πέρα, βεβαίως και επιθυμούμε το κοινό να μας πριμοδοτήσει με την αποδοχή του, αλλά είναι δικαίωμα του να παρακολουθήσει κάτι άλλο. Εξάλλου πάντα είχαμε σοβαρούς αντιπάλους. Τι να πρωτοθυμηθώ: Το Παρά Πέντε, το Ευτυχισμένοι Μαζί, αγώνες ποδοσφαίρου...».
 
Κλείσιμο
Όσο για το ποια εκπομπή περιμένει να δει μετά από το μεταγραφικό πυρετό που υπήρξε μέσα στο καλοκαίρι, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στο περιοδικό TV BOX: «Με εξιτάρει πολύ να δω τον Κωστόπουλο στο πρωινό του MEGA. Πιστεύω ότι θα είναι καλός. Έχει personality, παιδεία, γνώσεις μουσικές, μαγειρικές, κοινωνικές, είναι χαρισματικός. Επίσης, είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρο για εμάς το ότι κάποιος σε αυτήν την ηλικία μπορεί να κάνει και πρωινάδικο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης