Το καλοκαίρι δεν ήξερα πώς να πληρώσω το ενοίκιο μου, λέει η Κατερίνα Τσάβαλου

Το καλοκαίρι δεν ήξερα πώς να πληρώσω το ενοίκιο μου, λέει η Κατερίνα Τσάβαλου

«Μου συνέβη άλλη μια φορά το 2007»

Ο Σάκης παρουσίασε τη συλλογή με τα ρούχα του! (video)
Το καλοκαίρι δεν ήξερα πώς να πληρώσω το ενοίκιο μου, λέει η Κατερίνα Τσάβαλου
Για την περιπέτεια που έζησε όταν την κυνηγούσε ένας άρρωστος ψυχολογικά θαυμαστής της, αλλά και για τον πόνο που πέρασε όταν πέθανε η καλύτερή της φίλη από καρκίνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Τσάβαλου.
 
«Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει στους συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη για να με πάει μέχρι ένα σημείο πιο κάτω. Εκείνος τότε έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ήρθε η αστυνομία», είπε η νεαρή ηθοποιός μιλώντας για τις απειλές που δεχόταν από θαυμαστή της.
 
Κλείσιμο
Όσο για την κολλητή της φίλη που έχασε από την επάρατη νόσο, η Κατερίνα δήλωσε στο «ΕΓΩ! Weekly»: «Έχουν συμβεί καταστάσεις που ένιωσα ότι μέχρι εδώ είμαι. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε η κολλητή μου από καρκίνο. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμασταν μια ζωή μαζί. Τελευταία άρχισα να το αποδέχομαι. Μου λείπει πολύ!».
 
Τέλος, για τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που έχει περάσει, εξομολογήθηκε: «Πέρασα πολύ ζόρικες περιόδους. Το καλοκαίρι δεν ήξερα πώς να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μου συνέβη άλλη μια φορά το 2007».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης