Τάνια Τρύπη: «Σε κάθε πρεμιέρα έχω την αγωνία, λες και παίζω για πρώτη φορά»

Τάνια Τρύπη: «Σε κάθε πρεμιέρα έχω την αγωνία, λες και παίζω για πρώτη φορά»

Είναι μια δύσκολη παράσταση, αλλά γνωρίζουμε πολλά χρόνια ο ένας τον άλλο και υπάρχει μεγάλη αρμονία, δήλωσε η ηθοποιός

Η συγνώμη του Ντέιβιντ Μπλατ...
Τάνια Τρύπη: «Σε κάθε πρεμιέρα έχω την αγωνία, λες και παίζω για πρώτη φορά»
Για τη σχέση με τις δύο κόρες της, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Τάνια Τρύπη σε απογευματινή εκπομπή.
 
«Σε κάθε πρεμιέρα έχω την ίδια αγωνία, λες και παίζω για πρώτη φορά. Είναι μια δύσκολη παράσταση, αλλά γνωρίζουμε πολλά χρόνια ο ένας τον άλλο και υπάρχει μεγάλη αρμονία. Στην τελευταία μας παράσταση βέβαια, θα είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα είναι μια δύσκολη μέρα για μας», ανέφερε η πρωταγωνίστρια της θεατρικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Chicago» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του «Παλλάς» στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Excellent».
 
Κλείσιμο
Σχετικά με τη σχέση της με την επί χρόνια φίλη και συμπρωταγωνίστριά της, Σμαράγδα Καρύδη, η ηθοποιός είπε: «Τη Σμαράγδα τη νιώθω σαν αδερφή μου. Έχουμε μια φοβερή χημεία και επί σκηνής και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα με το “Chicago” δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Εκτιμάμε και σεβόμαστε πολύ η μία την άλλη και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο».
 
Όσο για την προσωπική της ζωή και αν θα έκανε το βήμα να μπει σε μία μόνιμη σχέση; «Ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως είμαι τώρα, δεν ξέρεις όμως τι θα σου φέρει το αύριο. Οι κόρες μου μεγαλώνουν, αποκτούν τη δική τους ζωή, οπότε όλα είναι πιθανά», δήλωσε η Τάνια Τρύπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης