Ποιο brand έκανε τον David Beckham μηχανόβιο;

Ποιο brand έκανε τον David Beckham μηχανόβιο;

Ποιο fashion  brand «εκμεταλλεύτηκε» την αδυναμία του ποδοσφαιριστή για τις μηχανές και τον έβαλε να έρθει σε εγκαίνια νέου καταστήματος ρούχων, πάνω σε μία πορτοκαλί BMW;

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην “Le Monde”
Ποιο brand έκανε τον David Beckham μηχανόβιο;
«Νιώθω τόσο όμορφα που είμαι εδώ», ήταν μία από τις δηλώσεις που έκανε προχθές το βράδυ ο David Beckham, αφού βρέθηκε καλεσμένος στα εγκαίνια του νέου καταστήματος ρούχων της εταιρίας Belstaff στο Λονδίνο. Το brand, γνωστό για τα δερμάτινα μπουφάν μηχανής και τα leather αξεσουάρ του, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του ποδοσφαιριστή για τις μηχανές και τον έβαλε να έρθει στο event πάνω σε μία πορτοκαλί BMW.

Φορώντας δερμάτινο biker jacket αποκάλυψε, πως εκτός από τους δύο τροχούς, αγαπά και αυτό το πιο wild στυλ ντυσίματος. Μάλιστα, δεν σταμάτησε να δίνει συμβουλές σε κόσμο που κατέκλυσε το χώρο με τις μηχανές του, για ένα ασφαλές outfit κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιο από τα παιδιά του θεωρεί πως είναι πιο stylish απάντησε: «Είναι μια ισοπαλία μεταξύ της Harper και των αγοριών» και γελώντας συνέχισε: «Δεν θα μπορούσα να επιλέξω αλλά ούτε καν να μπω στη διαδικασία ποτέ να τα συγκρίνω».

Δείτε παρακάτω το video από το opening του καταστήματος στο www.instyle.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης