Η κόρη της Beyonce κάνει διακοπές σε πολυτελές γιοτ

Η κόρη της Beyonce κάνει διακοπές σε πολυτελές γιοτ

Η περήφανη μαμά Beyoncé ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες της μικρής Blue Ivy κατά τη διάρκεια των διακοπών τους

Η κόρη της Beyonce κάνει διακοπές σε πολυτελές γιοτ
Μοιάζει σα χτες που η Beyonce και ο Jay Z κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τη μικρή Blue Ivy, όμως έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε που έγιναν γονείς.

Η μικρή Blue Ivy δεν είναι και τόσο μικρή πια, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που αναρτά η μαμά της στους λογαριασμούς της στα social media και δείχνουν την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών σε πολυτελές γιοτ.

Κλείσιμο


Ενημερώνοντας για κάθετι που συμβαίνει στη ζωή της, η 32χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της για ακόμα μια φορά προσωπικές της φωτογραφίες.

Η Blue, που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου, φαίνεται στις φωτογραφίες να κάνει τη βόλτα της με το λευκό της φόρεμα στο κατάστρωμα του γιοτ. Σε μια άλλη λήψη, φαίνεται η Beyoncé, χωρίς ίχνος make-up, να παίζει με τη μικρή στο κατάστρωμα και δείχνει να απολαμβάνει και με το παραπάνω στο χρόνο που περνάει με την κόρη της.

Μαζί της, όμως, ασχολείται πολύ και ο μπαμπάς, Jay Z που φαίνεται σε άλλη εικόνα να έχει αγκαλιά την Blue Ivy.

















  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης