Tι έγινε στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης;

Tι έγινε στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης;

Δείτε όσα έγιναν στα παρασκήνια των show των TIBI, Giulietta και Custo Barcelona και ακολουθήστε τα tips των διασημότερων make-up artist!

Επιτέθηκαν με όπλα στα εγγόνια του Νέλσον Μαντέλα
 Tι έγινε στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης;
TIBI
H σχεδιάστρια Amy Smilovic δεν παρέκκλινε από τα minimal σύνολα που οι fashionistas περιμένουν από την TIBI προσθέτοντας θηλυκά στοιχεία. Η makeup artist Alice Lane εμπνεύστηκε από την ανάλαφρη κολεξιόν και δημιούργησε το look που ονόμασε «αιθέριο grunge». Στην επιδερμίδα δόθηκε ένα λαμπερό φινίρισμα επιτρέποντας έτσι στα μάτια να ξεχωρίσουν πραγματικά και να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο όλο μακιγιάζ. Η Alice Lane χρησιμοποίησε τη σκιά Eye Studio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow στην απόχρωση Too Cool for School στα μάτια αντί για eyeliner δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Οι τελικές πινελιές δόθηκαν με ένα ενυδατικό lip balm στα χείλη.


Κλείσιμο
Giulietta
Οι καλεσμένοι στο show της Giulietta εντυπωσιάστηκαν από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Sophia Sizzi. Η συλλογή ήταν γεμάτη απλές σιλουέτες, έντονα κοψίματα και floral σχέδια δημιουργώντας ένα λαμπερό «αρχιτεκτονικό» αποτέλεσμα που αντικατοπτρίστηκε και στο μακιγιάζ. Η makeup artist της Maybelline New York Dominique Samuel, δημιούργησε άψογο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα με τη βοήθεια των Dream Fresh BB Cream και Dream Lumi Concealer και συνέχισε τονίζοντας τα ζυγωματικά και το τόξο του φρυδιού με τη σκιά Color Tattoo Pure Pigments στην απόχρωση Barely Branded για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα. Τα βλέφαρα βάφτηκαν με τη σκιά Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow στην απόχρωση Tough as Taupe αλλά τα χείλη έκλεψαν την παράσταση αφού δημιουργήθηκαν με πέντε Maybelline New York προϊόντα. Το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγευτικό και συνδυάστηκε τέλεια με το επίσης περίτεχνο μανικιούρ που έμοιαζε να είναι φτιαγμένο από ύφασμα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης