Kim Kardashian: «Θέλω να κάνω Playboy»

Kim Kardashian: «Θέλω να κάνω Playboy»

Η πληθωρική τηλεπερσόνα θέλει να ποζάρει ξανά γυμνή για λογαριασμό του αντρικού περιοδικού λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρη της…

Kim Kardashian: «Θέλω να κάνω Playboy»
Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, δήλωνε ότι νιώθει χοντρή και ότι θέλει να χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πριν κάνει κάποια επίσημη δημόσια εμφάνιση. Όμως, φαίνεται ότι τελικά η Kim Kardashian είχε στο μυαλό της κάτι πιο «μεγάλο» και πιο… γυμνό όταν το έλεγε αυτό!
 
Σε τρέιλερ ενός επερχόμενου επεισοδίου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», όπου πρωταγωνιστεί, η 32χρονη Kim αποκαλύπτει ότι θέλει να ποζάρει γυμνή για ακόμα μια φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό του αντρικού περιοδικού, μετά τη γέννηση της κόρης της, North West.
 
Κλείσιμο
Η τηλεπερσόνα πόζαρε για πρώτη φορά για το Playboy το 2007, «προτάσσοντας» τα στήθη της και αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της σε μία άκρως σέξι φωτογράφηση.
 
Στα νέα επεισόδια του KUWTK, που αναμένεται να προβληθούν σύντομα και που γυρίστηκαν προτού η Kim φέρει στον κόσμο την κόρη της τον Ιούνιο, ακούγεται να λέει: «Μόλις γεννήσω, θέλω να κάνω Playboy ή κάποια γυμνή φωτογράφηση σε κάποιο άλλο περιοδικό».
 
Γυρνώντας στο 2007, όταν Kim πέταξε τα ρούχα της για το περιοδικό, το μεγαλύτερο μέρος του backstage είχε καταγραφεί από την κάμερα και είχε προβληθεί στο ριάλιτι σόου της.
 
Στο μεταξύ, η μητέρα της και μανατζέρ της, Kris Jenner την ενθαρρύνει να κάνει γυμνά, μετά από σύσταση του Hugh Hefner να τα βγάλει όλα «στη φόρα» η Kim.
 
Αργότερα όμως, η Kim αποκάλυψε ότι μετάνιωσε τη φωτογράφησή της για το Playboy, λέγοντας στο Bazaar Harper το 2010: «Λυπάμαι που έκανα Playboy. Ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω άβολα», δήλωση που μοιάζει να μετάνιωσε τώρα εκ νέου…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης