Sacha Baron Cohen: Δεν θα ενσαρκώσει τον Freddie Mercury

Sacha Baron Cohen: Δεν θα ενσαρκώσει τον Freddie Mercury

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μπάντα δεν ενέκρινε την απεικόνιση του συγκροτήματος στο σενάριο, που παρουσίαζε όλα τα προβλήματα των Queen. Ούτε όμως συμφώνησε και για το πορτρέτο του Mercury, ο οποίος είχε μια περιπετειώδη ζωή.

Sacha Baron Cohen: Δεν θα ενσαρκώσει τον Freddie Mercury
Από τον Ali G στον Μπόρατ και από τον Μπρούνο στο Δικτάτορα, ο Βρετανός κωμικός ηθοποιός Sacha Baron Cohen συνεχίζει να είναι ένας από τους αμφιλεγόμενους ηθοποιούς της γενιάς του.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι λάτρεις του ηθοποιού περίμεναν την επόμενη ταινία του στην οποία θα υποδυόταν σε ένα ιδιαίτερα δραματικό ρόλο τον Freddie Mercury, τον τραγουδιστή και πιανίστα του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen, κάτι που όμως τελικά δε θα γίνει. Οι διαφωνίες με τους υπόλοιπους της μπάντας Queen ανάγκασαν τον Cohen να παραιτηθεί από το ρόλο και να κάνει λόγο για «δημιουργικές διαφωνίες».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μπάντα δεν ενέκρινε την απεικόνιση του συγκροτήματος στο σενάριο, που παρουσίαζε όλα τα προβλήματα των Queen. Ούτε όμως συμφώνησε και για το πορτρέτο του Mercury, ο οποίος είχε μια περιπετειώδη ζωή, από τα παιδικά του χρόνια στην Περσία και την Ινδία, μέχρι τη φανταχτερή του περσόνα στη σκηνή, τον έρωτα με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ και το θάνατό του από AIDS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης