Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Έχω ακόμα τρακ και με τα χρόνια αυτό αυξάνεται»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Έχω ακόμα τρακ και με τα χρόνια αυτό αυξάνεται»

«Όταν είναι η πρώτη φορά που θα πάρει το δρόμο της, η δουλειά σου και θα εκτεθεί στα μάτια του κοινού, υπάρχει πάντα μεγάλη αγωνία-ανησυχία, αν κατάφερες να κάνεις κάτι που θα μιλήσει στις ψυχές των θεατών»

 Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Έχω ακόμα τρακ και με τα χρόνια αυτό αυξάνεται»
Μπορεί να είναι χρόνια στο χώρο και να έχει μια αξιοσέβαστη καριέρα, όμως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ακόμα και τώρα έχει άγχος πριν από μια πρεμιέρα.

«Βεβαίως. Και κυρίως στη πρεμιέρα. Όταν είναι η πρώτη φορά που θα πάρει το δρόμο της, η δουλειά σου και θα εκτεθεί στα μάτια του κοινού, υπάρχει πάντα μεγάλη αγωνία-ανησυχία, αν κατάφερες να κάνεις κάτι που θα μιλήσει στις ψυχές των θεατών. Είναι πολύ έντονο. Το βίωσα και τη περασμένη Τρίτη, που κάναμε πρεμιέρα, στο Βύρωνα, στην Αττική. Ευτυχώς, η υποδοχή του κόσμου ήταν θερμή που μας αποζημίωσε, για την αγωνία, το στρες, το άγχος».

Κλείσιμο

Και εξήγησε στο Mysalonika πώς γίνεται αυτό: «Το τρακ δεν μετριάζεται καθόλου. Το αντίθετο. Αυξάνεται. Γιατί έχεις ακόμα πιο έντονη την αίσθηση της ευθύνης και των απαιτήσεων, που έχουν από σένα, και τα έργα και το κοινό, πάνω από όλα. Από την άλλη, αυτό είναι η κινητήρια δύναμη, για να μην επαναπαύεσαι. Να προχωράς μπροστά, μέσα από τις απαιτήσεις των καιρών, να βρεις καινούργιους τρόπους έκφρασης. Να βελτιώνεις τα εκφραστικά του μέσα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης