Ρίχνει αυλαία σήμερα το «Πρωινό Mou»

Ρίχνει αυλαία σήμερα το «Πρωινό Mou»

Τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Ρίχνει αυλαία σήμερα το «Πρωινό Mou»
Από το Yolo στο Πόρτο Ράφτη «βγήκε» τελικά και το τελευταίο επεισόδιο του «Πρωινό Mou», το πρωί της Παρασκευής, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει την τελευταία «καλημέρα» της σεζόν.
 
«Καλημέρα, καλημέρα! Τελευταία καλημέρα για το ‘Πρωινό Mou’, εδώ από το Yolo στο όμορφο Πόρτο Ράφτη, που μας φιλοξένησε για να κλείσουμε την εκπομπή - το πολύ όμορφο αυτό ταξίδι, που ζήσαμε φέτος μαζί σας. Με πάρα πολλές και πολύ όμορφες στιγμές, τις οποίες θα θυμηθούμε στη συνέχεια της εκπομπής» είπε ο 44χρονος παρουσιαστής.
 
Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Έχουμε ετοιμάσει κάποια βίντεο που θα δούμε στη συνέχεια με το πώς περάσαμε εμείς, αλλά και εσείς μαζί μας, που από ό,τι έδειξαν τα πράγματα περάσατε καλά μαζί μας και σας λέμε "ευχαριστώ" από τα βάθη της καρδιάς μας. Είμαστε υποχρεωμένοι για αυτήν την αγάπη. Αν και ποτέ δεν μιλάω για νούμερα τηλεθέασης, ας μου επιτραπεί, όμως, στην τελευταία εκπομπή να πω ότι ήταν μοναδικά, αλλά όταν μιλάω για αγάπη δεν μιλάω για αυτά, αλλά για την αγάπη που αντιλαμβανόμαστε όταν βγαίνουμε στον δρόμο και μιλάμε με τον κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης