Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κάνω τον Παβαρότι, λέει η Μαντώ

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κάνω τον Παβαρότι, λέει η Μαντώ

Λίγες μέρες πριν τον τελικό, η Μαντώ μίλησε για την εμπειρία της στο σόου «Your Face Sounds Familiar» κι όχι μόνο...

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κάνω τον Παβαρότι, λέει η Μαντώ
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» και στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν η Μαντώ η οποία μοιράστηκε με την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό τις σκέψεις της για το «Your Face Sounds Familiar», αλλα και για το χωρισμό της.
 
Έχοντας περάσει στον μεγάλο τελικό, η Μαντώ, θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο show. «Στην αρχή νόμιζα ότι με πήραν για την επιτροπή», και συνέχισε για το concept της εκπομπής: «Στο περίπου ήξερα τι θα κάνω. Φανταζόμουν κάτι πιο εύκολο. Κάτι σαν αυτό που έκανα με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Δε μπορούσα να φανταστώ πως θα γίνω Παβαρότι».
 
Κλείσιμο
Όσον αφορά στον πρόσφατο χωρισμό με τον επί 7 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Χατζηπαύλου; «Από τη στιγμή που το επέλεξα, το προσπαθώ και το καταφέρνω. Μια γυναίκα που το κάνει αυτό, έχει πολλά να επωμιστεί, έχει πολλά να σηκώσει στις πλάτες της. Θέλει μεγάλη απόφαση. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι θα είναι καλύτερα με όλους έτσι».
 
Ζώντας πλέον με τα δυο της παιδιά, δηλώνει αρνητική στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου: «Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Για να βρει έναν άνθρωπο που μπορεί να ενταχθεί στην οικογένεια, θα πρέπει να είναι περίπτωση ανθρώπου. Και πιστεύω ότι μια σωστή μάνα το ελέγχει και το εξετάζει χίλιες φορές. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαι παραδοσιακή και σαν γυναίκα και σαν μάνα. Γι' αυτό το εξετάζω από χίλιες μεριές και να είμαι προσεκτική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης