Παντρεύτηκαν Rosie Huntington - Jason Statham; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Παντρεύτηκαν Rosie Huntington - Jason Statham; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Παρά την παιχνιδιάρικη διάθεσή της στο φακό και την εκτυφλωτική ομορφιά της οι θαυμαστές της εστίασαν στο αριστερό της χέρι...

Παντρεύτηκαν Rosie Huntington - Jason Statham; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες
Μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι υποθέσεις ότι η Rosie Huntington και ο Jason Statham παντρεύτηκαν, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Το 30χρονο μοντέλο στη selfie που ανέβασε στο Instagram ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ποζάρει κρατώντας ένα ποτήρι με δροσιστικό αφέψημα. 


 Όμως επειδή, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, οι «αετομάτηδες» φαν της πρόσεξαν ότι φορούσε δύο δαχτυλίδια στον παράμεσο. Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι υποθέσεις ότι τελικά παντρεύτηκε τον 50χρονο ηθοποιό. 


Κλείσιμο


Παρά την παιχνιδιάρικη διάθεσή της στο φακό και την εκτυφλωτική ομορφιά της οι θαυμαστές της εστίασαν στο αριστερό της χέρι, με το οποίο κρατά ένα ποτήρι και πρόσεξαν τα δύο δαχτυλίδια, 

Οι followers της άρχισαν αμέσως να ρωτούν αν η Rosie παντρεύτηκε κρυφά τον Στέιθαμ. «Παντρεύτηκαν; Εγώ νόμιζα ότι απλά είχαν αρραβωνιαστεί», έγραψε ένας από τους followers. 

«Δύο δαχτυλίδια στον παράμεσο!», έγραψε ένας άλλος. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2016, ενώ πριν από τρεις μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Όσκαρ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης