«Τέλος» ο Τόμας Γκίμπσον από το Criminal Minds

«Τέλος» ο Τόμας Γκίμπσον από το Criminal Minds

Έπειτα από 11 σεζόν στην πολυβραβευμένη σειρά αστυνομικού μυστηρίου που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών, ο πρωταγωνιστής μένει εκτός - Πιθανή αιτία οι συνεχείς εκρήξεις θυμού του προς την παραγωγή

«Τέλος» ο Τόμας Γκίμπσον από το Criminal Minds
Έπειτα από 11 σεζόν στην πολυβραβευμένη σειρά Criminal Minds που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών, ο πρωταγωνιστής Τόμας Γκίμπσον μένει εκτός της αστυνομικής σειράς μυστηρίου που ακολουθεί μια εγκληματολογική ομάδα ερευνητών από τη Μονάδα Ανάλυσης Συμπεριφοράς του FBΙ.

Οι λεπτομέρειες της απομάκρυνσης του ηθοποιού από τη δημοφιλή σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, σύμφωνα ωστόσο με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι σχέσεις τους με την παραγωγή είχαν φτάσει σε οριακό σημείο. 

Κλείσιμο
Ο Γκίμπσον θα εμφανιστεί στα πρώτα δύο επεισόδια της νέας σεζόν και στην συνέχεια θα υπάρξει ανακατάταξη στο καστ της σειράς. 

Μέχρι σήμερα πάντως έχουν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα για τις εκρήξεις θυμού του γνωστού ηθοποιού, οι οποίες είχαν αποτελέσει αιτία για να διακομιστεί στο νοσοκομείο ένας βοηθός σκηνοθέτη. Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2010 όταν ο Γκίμπσον φέρεται ότι κλώτσησε τον εργαζόμενο της παραγωγής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης