Απογοητευμένη η Drew Barrymore μετά και το τρίτο διαζύγιο!

Απογοητευμένη η Drew Barrymore μετά και το τρίτο διαζύγιο!

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν από δύο περίπου μήνες. Πρέπει να βαδίσουμε σε χωριστούς δρόμους», είπε η ηθοποιός


Απογοητευμένη η Drew Barrymore μετά και το τρίτο διαζύγιο!
Μετά το... τρίτο στεφάνι ήρθε και το τρίτο διαζύγιο για την Drew Barrymore! Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται όμως να το έχει πάρει βαριά καθώς μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθει όπως λέει αποτυχημένη.

Σύμφωνα με το «Us Weekly» η 41χρονη  Barrymore είναι βαθιά απογοητευμένη. «Νιώθει αποτυχημένη και απογοητευμένη. Και οι δύο πίστευαν ότι αυτός ο γάμος θα πετύχει και θα είναι μαζί για πάντα. Τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν λίγο μετά το γάμο», λέει άνθρωπος που γνωρίζει.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό, στο περιοδικό «Popsugar» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν από δύο περίπου μήνες. Ηταν η περίοδος που κατάλαβα ότι η ζωή μου αλλάζει. Ο,τι παίρνει νέα κατεύθυνση» είπε και πρόσθεσε: «Μια μέρα πήρα τηλέφωνο κάποιον που εμπιστεύομαι, σέβομαι και πιστεύω σε εκείνον. Και τον ρώτησα “Τι να κάνω;”. Και εκείνος μου είπε “Βάλε απλώς το ένα πόδι σου μπροστά από το άλλο. Κάνε ένα βήμα”. Έκλεισα το τηλέφωνο και σκέφτηκα ότι για αυτό ακριβώς τον λόγο τον εμπιστεύομαι τόσα χρόνια». 

«Ενα διαζύγιο σε κάνει να νιώθεις αποτυχημένος, αλλά πρέπει να βρεις τη δύναμη για να συνεχίσεις της ζωή σου» είπε η Drew και συνέχισε: «Πρέπει να βαδίσουμε σε χωριστούς δρόμους».

Η άτυχη στα προσωπικά της Drew έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Το 2001 τον κωμικό Tom Green -o γάμος τους κράτησε μόλις 6 μήνες - και το 1994 για λίγες εβδομάδες τον ιδιοκτήτη μπαρ Jeremy Thomas.

Ο τελευταίος της γάμος με τον σύμβουλο τέχνης Will Kopelman κράτησε τέσσερα χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο κόρες. Την τρίχρονη Olive και την 23 μηνών Frankie.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης